Header Ads

 • Terkini

  Aksi-Aksi Manusia Berani Mati Di Seluruh Dunia - 14 Foto


  Aksi-aksi berani mati dengan pelbagai gaya dan ragam ini dirakamkan di seluruh dunia, di ceduk dari google images. Memang kecut perut dan gayat bila melihat ada yang berani berada di tempat yang tinggi seperti di bawah ini hanya kerana tujuan hobi atau sukan ekstrem.

  Banyak aksi-aksi sukan yang menggayatkan seperti terjunan udara dari bangunan yang tinggi dengan menggunakan alat tertentu dan merupakan sukan ekstrem yang sangat mencabar seperti yang dilakukan oleh seorang remaja Russia ini..


  Aksi 'stunt' terbakar untuk tujuan shooting filem oleh pelagak ngeri ini memang cukup menakutkan. Lihatlah gambar dibawah ini.. sambil senyum je dengan api marak membakar 'diri'.. Sebenarnya pelagak ngeri ini memakai pakaian khas untuk melindungi kulit dari terbakar.


  Ada pula sesetengah aksi 'berani mati' dibuat kerana tiada pilihan lain atau kerana desakan hidup untuk mencari rezeki. Risiko bahaya terpaksa diambil untuk mencapai sesuatu matlamat.

  Tapi gambar di bawah ini lain pula halnya.. Ini kes mencari nahas..Risiko jelas nampak rumah ini akan tertimbus bila-bila masa kerana yang tanah yang jelas nampak merbahaya..
   
   
  Nak bersantai pun tengoklah tempat.. hehe.. 

  Tiada Hakcipta. Jika Nak Copy, Letakkan Sumber Pautan | waazin.blogspot.com - Sejak Nov-2012

  1 comment:

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad