Header Ads

 • Terkini

  Menguntungkan?.. Berniaga Modal Air Liur Sahaja

  Berniaga Modal Air Liur Sahaja
  Sebelum ini kita dikejutkan dengan seorang gadis menjual gas kentutnya dalam laman ebay di USA. (klik di sini) Tapi ini kes lain pula. Seorang peniaga menjual air liur gadis cantik dari China dalam portal jual-beli online.

  Macam-macam perangai manusia ni. Ini baru betul-betul dikatakan "meniaga modal air liur" hehehe... Berita selanjutnya seperti dibawah.

  Portal online di China yang sama seperti eBay, dikejutkan dengan adanya penjualan air liur dari gadis remaja cantik. Inilah berita yang pelik tapi benar..

  Menurut laporan Hunan Online, Penjual tersebut mendakwa bahawa air liur ini mampu digunakan sebagai “ubat kuat seks” dan dijual £2 satu botol kecil.

  Dalam botol tersebut juga tersedia gambar gadis remaja yang berumur 18 tahun. Namun pihak taobao.com telah menghapus gambar tersebut setelah menerima puluhan bantahan tentang produk tersebut.

  Menguntungkan.. Berniaga Modal Air Liur Sahaja

  Penjual air liur gadis yang bernama Zhou, menyatakan bahwa dia hanya tertarik dengan idea ini. Dan kenyataan hingga ke saat dia gagal untuk menjual satu botol tersebut.

  Air liur tersebut dikumpulkan dari remaja gadis yang berumur 18 tahun ketika mereka tidur, dan pembeli akan membayar kemudian setelah teruji kebenaran dan keaslian produk tersebut.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad