Header Ads

  • Terkini

    Manshiyat Naser Bandar Sampah Sarap - Paling Kotor di Dunia (11 Foto)

    Jika bandar Guiyu terkenal sebagai e-waste city (kota sampah elektronik), bandar Manshiyat naser di Mesir ini terkenal sebagai bandar sampah dalam erti sebenarnya (Garbage City).


    Manshiyat Naser Bandar Sampah - Paling Kotor Di Dunia
    Manshiyat Naser Bandar Sampah - Paling Kotor Di Dunia
    Gambar-gambar yang diambil oleh Bas Princen ini memperlihatkan bagaimana setiap sudut di kota ini "dimanfaatkan" sebagai tempat sampah.













    Kredit: http://kongsakongsi.blogspot.com : Sumber dan rujukan: Mail OnlineManshiyat NaserZabbaleen

    3 comments:

    1. macam mana lah orang2 yang tinggal kat bandar ni boleh tinggal situ... grossss....

      ReplyDelete
      Replies
      1. diorang dah lali dgn sampah dan bau busuk.. (^_^)

        Delete

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad