Terkini


Manshiyat Naser Bandar Sampah Sarap - Paling Kotor di Dunia (11 Foto)

Jika bandar Guiyu terkenal sebagai e-waste city (kota sampah elektronik), bandar Manshiyat naser di Mesir ini terkenal sebagai bandar sampah dalam erti sebenarnya (Garbage City).


Manshiyat Naser Bandar Sampah - Paling Kotor Di Dunia
Manshiyat Naser Bandar Sampah - Paling Kotor Di Dunia
Gambar-gambar yang diambil oleh Bas Princen ini memperlihatkan bagaimana setiap sudut di kota ini "dimanfaatkan" sebagai tempat sampah.













Kredit: http://kongsakongsi.blogspot.com : Sumber dan rujukan: Mail OnlineManshiyat NaserZabbaleen

3 comments:

  1. macam mana lah orang2 yang tinggal kat bandar ni boleh tinggal situ... grossss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang dah lali dgn sampah dan bau busuk.. (^_^)

      Delete