Terkini

Manshiyat Naser Bandar Sampah Sarap - Paling Kotor di Dunia (11 Foto)

Jika bandar Guiyu terkenal sebagai e-waste city (kota sampah elektronik), bandar Manshiyat naser di Mesir ini terkenal sebagai bandar sampah dalam erti sebenarnya (Garbage City).


Manshiyat Naser Bandar Sampah - Paling Kotor Di Dunia
Manshiyat Naser Bandar Sampah - Paling Kotor Di Dunia
Gambar-gambar yang diambil oleh Bas Princen ini memperlihatkan bagaimana setiap sudut di kota ini "dimanfaatkan" sebagai tempat sampah.













Kredit: http://kongsakongsi.blogspot.com : Sumber dan rujukan: Mail OnlineManshiyat NaserZabbaleen

3 comments

Cik Rose said...

kotornya....ish..ish...ish

Farah Waheda Wahid said...

macam mana lah orang2 yang tinggal kat bandar ni boleh tinggal situ... grossss....

Waazin Aiman said...

diorang dah lali dgn sampah dan bau busuk.. (^_^)