TERKINI >

Punca Kematian Jeremy Little di Tanah Suci Makkah Awal Pagi Tadi

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Tune Studios dan pengarah filem KIL, Jeremy Little disahkan meninggal dunia di Tanah Suci Makkah awal pagi tadi.

Jeremy Little bersama mufti Ismail Menk
Jeremy Little bersama mufti Ismail Menk
Pemergian insan seni yang pernah menganggotai kumpulan rap, rock dan reggae, mengejutkan industri muzik tempatan termasuk ulama terkenal, Mufti Ismail Menk, yang memuatnaik status mengenai kematian Jeremy di laman facebook miliknya.

“Seorang rakan karib dan saudara saya, Jeremy Little, dari Malaysia baru saja meninggal di Tanah Suci Makkah Al-Mukarramah ketika mengerjakan umrah."

“Ia sebuah tempat yang cukup dirahmati untuk kembali ke pangkuan Ilahi buat pemuda yang mencetak dan mengedarkan ribuan CD saya secara percuma, setiap tahun.”

Menurut laporan Berita Harian hari ini, kematian Jeremy difahamkan berpunca daripada penyakit kanser yang dihidapinya sejak sekian lama. Kata-kata terakhir pemuda berusia 31 tahun itu sebelum menghembuskan nafas adalah berbunyi "Beautiful Technology in a magical place.. SubhanAllah."


Diucapkan takziah kepada keluarga beliau. Satu lagi kehilangan besar buat industri hiburan tempatan yang tidak disangka-sangka. Untuk info, Allahyarham juga merupakan salah seorang DJ popular yang aktif membuat promosi indie band tempatan. - kredit: myartis.com

Wa Allahu'alam..

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami →

Dengan hanya modal yang kecil, saya dpt menjana income sampingan untuk mengurangkan beban hidup, ditambah pula dengan ekonomi yang tidak menentu ini. Daftar secara PERCUMA, MUDAH dan PANTAS...[KLIK UNTUK DAFTAR DAN INFO LENGKAP]
Tag : artis
FIDA JAMU SUSUK DARA
Terima kasih kerana memberikan komen yang sopan dan berhemah. Pihak admin tidak bertanggungjawab di atas sebarang komen pengunjung blog ini. Setiap komen adalah pendapat dan pandangan peribadi individu yang memberikan komen. Untuk mendapatkan maklum balas dari admin, sila gunakan komen blogger.
KOMEN FACEBOOK:
KOMEN BLOGGER:
0 Komentar untuk "Punca Kematian Jeremy Little di Tanah Suci Makkah Awal Pagi Tadi"
Back To Top