Header Ads

 • Terkini

  Pengakuan Yana: Aku terpaksa rela diperkosa, asalkan tidak hamil

  Pengakuan Yana: Aku terpaksa rela diperkosa, asalkan tidak hamil.. Ikuti pengakuan Yana, seorang yang terpaksa mengorbankan kegadisannya untuk menyelamatkan ahli keluarganya. Keadaan yang membuat Yana jadi terpaksa menerima perilaku tiga lelaki yang jahanam dalam suatu situasi yang tidak sesiapa pun menginginkannya.


  Pengakuan Yana: Aku terpaksa rela diperkosa, asalkan tidak hamil
  Yana: pada masa itu saya terpaksa merelakan diri saya dirogol kerana lelaki itu dan juga kawannya dua orang lagi mengugut saya. Kalau saya tidak melayani nafsu binatang mereka, adik perempuan saya dan juga ibu saya akan mereka seksa.

  Air mata saya mengalir mendengar ugutan itu. Saya ketakutan bercampur geram bila membayangkan bagaimana 3 lelaki itu menyiksa adik saya yang masih di bawah umur serta ibu saya yang terbaring sakit.

  ”kau nak ke tak nak! !” tersentak saya dalam lamunan yang ketakutan dengan tengkingan lelaki setan itu,saya yang seorang gadis yang berumur 18 tahun dan mempunyai body yang cukup cantik dan kulit yang halus putih gebu membuatkan lelaki mata keranjang itu tertarik dengan keindahan tubuh saya.

  Dalam ketakutan saya mengangukkan kepala tanda setuju dan pada ketika itu saya memberikan syarat agar dia tidak mengelurkan air maninya di dalam kemaluan saya,lelaki itu pun mengangguk.. demi adik dan ibu saya relakan tubuh saya di ratah dengan lelaki itu,air mata yang menjadi saksi kesakitan saya dirogol dengan rela.

  Itulah kali pertama mahkota kegadisan saya di sentuh oleh lelaki, setelah beberapa jam saya di ratah dengan paksa matanya berkedip kedip menahan konaknya saat saat air maninya keluar,akhirnya lelaki itu menamatkan nafsu binatangnya.

  Kusangka setelah lelaki itu puas meratah kesucianku aku dan keluargaku di lepaskan namun aku tersilap kawannya juga ikut serta melakukan hal yang sama denganku sampai aku pengsan tidak sedarkan diri dengan perlakuan jijik mereka.

  Besoknya saya terbangun dengan keadaan yang menjijikkan dan hina tidak sehelai benang pun menutupi tubuh saya,ayah saya yang dari semalam keluar baru nak balik,’hutang ayah saya ” itulah sebanarnya punca mengapa saya di perlakukan sedemikin oleh tiga lelaki itu.

  Tiga lelaki setan itu merogol saya sebagai baran balik hutang yang tidak terbayar oleh ayah. Setelah saya puas menangis dan tidak pernah sesekali termakan bujuk rayuan ayah, akhirnya ayah menceritakan hal sebenarnya bahawa saya sudah dijual kepada tiga lelaki itu untuk melangsaikan hutang ayah saya.

  Ayah saya meminta maaf dengan perlakuanya itu mendengar pengakuannya. Saya hanya duduk terpaku merenungi takdir yang menimpa. Kusangka setelah berkorban demi ibu dan adik, rupanya ayah sendiri jual maruah saya untuk langsaikan hutangnya.. Mata yang kian layu.. aku pejam.. bibir bergetar menahan sebak, sesak pedih di dada..

  Selepas kejadian itu aku membuat laporan polis, dan polis berjaya menangkap tiga binatang itu dan dimasukkan kedalam penjara. Ayah pula menerima hukuman lantaran terlibat dalam kes perjudian dan dadah.

  Saya yang kini berusia 23 tahun sudah berdikari, hidup serba sederhana dengan adik dan juga ibu saya. Apapun yang menimpa saya itu adalah dengan ketidak relaan dan hanya Allah sahaja yang tahu perasaan saya ketika itu.

  Selepas kejadian itu saya mengalami kemurungan namun wajah adik dan ibu menguatkan semangat saya untuk meneruskan kehidupan.

  Peristiwa hitam ini tetap terpahat dalam sanubari sampai bila-bila. Semoga kisah ini menjadi pengajaran untuk semua. - YANA


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad