Header Ads

 • Terkini

  “Bagi Saya Tiada Yang Pelik Pun Pakai Bikini....” kata Julia Ziegler

  Pelakon kacukan Melayu-Inggeris, Julia Ziegler menyifatkan memakai bikini ketika berada di pulau bukan sesuatu yang pelik dan sewajarnya tidak perlu dipertikaikan segelintir pihak.


  ‘Bagi Saya Tiada Yang Pelik Pun Pakai Bikini....’ kata Julia Ziegler
  Katanya, ia merupakan pakaian yang biasa dipakai oleh golongan wanita ketika bercuti di pulau dan ia juga tidak menyentuh sensitifiti masyarakat yang tinggal di kawasan


  Kata Julia dia bersedia menerima kritikan orang ramai gara-gara keterbukaannya berkongsi gambar-gambar seksi dengan berbikini dalam percutian di Pulau Redang, Terengganu.

  Baca: 15 Gambar Foto Julia Ziegler Ketika Pengambaran Di Sydney, Australia

  "Bagi saya tiada yang pelik pun pakai bikini, orang-orang di kawasan ini ramai yang ambil gambar dengan saya dan tidak kisah pun pemakaian saya itu.


  "Saya rasa ramai sahaja perempuan yang pakai seperti itu ketika di pulau, cuma mereka bukan artis dan tidak mendapat perhatian sahaja.

  "Saya tidak kisahlah apa orang nak cakap, yang penting saya gembira dengan apa yang saya lakukan, sampai bila kita nak fikir apa orang cakap tentang kita.

  "Saya hanya ingin kongsi apa yang menarik di pulau ini dan aktiviti yang saya lakukan bersama kawan-kawan. Ini masa untuk bergembira selepas penat bekerja dan berhadapan dengan tekanan di Kuala Lumpur," katanya seperti yang dilaporkan mStar online sekaligus mengulas tentang gambar-gambarnya berbikini yang dimuat naik di laman Instagram miliknya.  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad