Terkini

“Kalau saya sampah, Awak najis” - respon Ikon Belia dihentam kerana Vapor

Sekarang ni kalau nak pergi makan kat mamak, pergi shopping mall mesti majoriti anda akan nampak orang hisap vapor.


Nurul Hidayah
“Kalau saya sampah, Awak najis” - respon Ikon Belia dihentam kerana Vapor
Budaya vapor dah jadi macam komuniti sekarang kerana ia secara tak langsung menganggu orang yang tak hisap vape tengah makan.. Lagi-lagi kepada kanak-kanak yang tidak tahu apa-apa.


Terbaru, ikon belia Dato Nurul Hidayah Ahmad Zahid telah memuat naik foto vapor di Instagram dan gambar itu telah dapat macam-macam respon dari netizen.

#vapeon




‘Vape itu hak peribadi tp jgn sampai menghina..’


Berikut merupakan gambar dimuat naik turun oleh Dato Nurul di laman sosial Instagram miliknya dan ini antara respon negatif yang diterima;



‘Tak payah nak claim konon kau ada life..’



Rasa-rasa Dato Nurul kena condemn sebab dia merupakan ikon belia kat Malaysia ni. Segala perbuatan, tingkah laku dan gerak geri wajar dijadikan contoh untuk remaja-remaja zaman sekarang.. Hehe #justsaying


3 comments

QasehnyaRania said...

mcm mcm kan skrg ni..
apa apa aje lah

Anonymous said...

Like father like son,both are stupid..go eat shit

Anonymous said...

liek father like son,both are stupid.