Header Ads

 • Terkini

  Sebenarnya ada 3 part video pergaduhan, Part 3 mangsa teruk diaibkan

  Sebenarnya ada 3 Part (bahagian) Video Pergaduhan di mana dalam video ini, mangsa teruk dimalukan. Dalam video Part ke tiga menunjukkan rakaman mangsa yang dipukul teruk ditanggalkan baju dan dadanya dipijak oleh wanita berbaju hitam berseluar belang.


  Sebenarnya ada 3 part video Pergaduhan, Part 3 mangsa teruk dimalukan
  Sebenarnya ada 3 part video Pergaduhan, Part 3 mangsa teruk dimalukan
  Perut mangsa juga dipijak, di akhir rakaman video tersebut manunjukkan wanita yang memukul mangsa itu menggesa agar mangsa dibawa ke balai polis, namun motif nya masih tidak diketahui kerana akhirnya dia yang ditangkap.


  [Update] Berita terkini dan video penuh kes wanita atau gadis bergaduh di Bachok Kelantan Part 3 treding di laman sosial. Susulan penyebaran video part 1 dan part 2 menerusi laman sosial, rata-rata pengguna laman sosial mencari sambungan bahagian video part 3.

  Untuk makluman, sambungan video pergaduhan part 3 adalah sangat mengaibkan mangsa dan tidak sesuai untuk tontonan bawah umur. 

  Biasalah di Malaysia, jika ada cerita-cerita viral seperti ini, ada saja 'paparazi' dan 'keyboard warrior' yang dengan rela hati menyiasat profil si pelaku.

  Baca: Adeh.. terkantoi sudah, tengok sendiri siapa perempuan dalam video ni..

  Dalam rakaman video terbabit, mangsa dipukul dengan teruk dan diaibkan di tempat terbuka. Difahamkan punca pergaduhan adalah disebabkan cemburu buta.

  Media sebelum ini menyebarkan punca pergaduhan susulan penipuan mangsa dalam perniagaan online. Namun, saksi kenalan rapat mangsa di laman sosial menafikan pergaduhan akibat penipuan perniagaan online.  Saksi menyatakan pergaduhan disebabkan cemburu buta terhadap teman lelaki, teman lelaki suspek telah mempunyai hubungan dengan mangsa selepas mereka berpisah. Teman lelaki suspek difahamkan adalah seorang anak golongan berada.

  VIDEO PERGADUHAN PART 1


  VIDEO PERGADUHAN PART 2


  VIDEO PERGADUHAN PART 3 (TERUK DIMALUKAN, VIDEO TELAH BANNED OLEH YOUTUBE)


  KESEMUA Video PART 1, 2 dan 3 di atas telah 'dibanned' oleh Youtube. Video Part 3 di bawah ini dari server blogger.

  AMARAN: sambungan video pergaduhan part 3 di bawah ini adalah sangat mengaibkan mangsa dan tidak sesuai untuk tontonan bawah umur. 

  video


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad