Header Ads

 • Terkini

  Tidak mahu tajaan, Mila AF5 bakal tamatkan zaman solo November ini

  Tidak Mahu Tajaan, Mila AF5 Bakal Tamatkan Zaman Solo November ini. Agak ramai selebriti yang memilih bulan November tahun ini untuk berkahwin termasuklah Mila AF5 atau nama sebenarnya Mila Jirin.


  Tidak mahu tajaan, Mila AF5 bakal tamatkan zaman solo November ini
  Tidak mahu tajaan, Mila AF5 bakal tamatkan zaman solo November ini

  Menikah dengan lelaki yang sudah berkawan baik dengan beliau seawal usia 18 tahun, Mila bagaimanapun enggan menerima sebarang tajaan daripada mana-mana pihak bagi majlis raja sehari beliau nanti.


  Bukan niat beliau untuk berlagak tetapi Mila lebih selesa dan lebih berpuas hati jika dapat menggunakan wang hasil titik peluhnya sendiri untuk mjalis tersebut sekali seumur hidupnya.

  Jika mereka masih mahu menghulurkan bantuan dalam majlis itu boleh, cuma izinkan saya dan bakal suami untuk memberi token penghargaan pada kerja mereka. Kalau dapat harga istimewa, apa salahnya. Rezeki jangan ditolak.  Berbicara mengenai perkembangan seni, single terbaharunya yang bertajuk Bukan Isteri Sempurna sudah mula berkumandang di corong-corong radio.  Di samping itu, juara Akademi Fantasia (AF5) ini juga rancak dengan perniagaannya Bizz Milla Katering, Baju Kurung Milla dan Restoran Embun Urai yang sekarang semakin maju.


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad