Confirm korang akan nangis, ‘Bolehkah abah melihat wajahmu di akhirat nanti?’

TAK dapat kami gambarkan perasaan sedih hingga menitiskan air mata bila lihat video dari rancangan realiti Pencetus Ummah ni.


Confirm korang akan nangis, ‘Bolehkah abah melihat wajahmu di akhirat nanti?’
Confirm korang akan nangis, ‘Bolehkah abah melihat wajahmu di akhirat nanti?’
Nak dijadikan cerita, satu episod telah ditayangkan dimana seorang peserta yang bernama Amin telah menerima kejutan dari ayahnya.

Amin ni dulu dijaga oleh keluarga angkat dan akhirnya berjaya melanjutkan pelajaran sehingga ke menara gading.


Korang tengok la sendiri. Confirm korang akan menangis. Abam dari tadi tak habis-habis lagi mengalir air mata bila tengok video ni.


Soalan ayahnya yang buta ni telah membuatkan ramai penonton menitiskan air mata... Ya Allah kasihannya..

Sumber: Facebook Murahkan Rezeki Shazarul Saimi, Saksikan Video di bawah ini:



Kalau ada yang tengok Pencetus Ummah baru ni,ada seorang peserta ni,yg bernama Amin..Katanya dulu masa kecil,dia telah diberikan pada keluarga angkat untuk dijaga,dan dia berjaya hingga melanjutkan pengajian diluar negara..Dan ditakdirkan pada rancangan tersebut,ayah kandungnya dijemput untuk bertanyakan soalan..Ambo xtengok pun masa main dalam tv.Tapi dengar mok ambo cerita tu pun,berlinang doh air mato.Mok ambo hok cerita tu pulok sekok sebok,xleh perabis cerita.Jadi ambo cari video dia..Part soalan tu memang confirm menangis..
Posted by Murahkan Rezeki Shazarul Salmi on Saturday, October 31, 2015


No comments