Top Ad unit 728 × 90

recent

Ika Nabella Tampil Jelaskan Mengapa Dia Ditumbuk Pengarah Azma Aizal

Baru-baru ini industri seni tanah air sedikit kecoh dengan tindakan pengarah, Azma Aizal yang memukul pelakon di bawah arahannya, Ika Nabella baru-baru ini.


Ika Nabella
Ika Nabella Tampil Jelaskan Mengapa Dia Ditumbuk Pengarah Azma Aizal
Ika kemudian tampil memberikan penjelasan mengenai insiden itu melalui rancangan Melodi yang bersiaran hari ini. Baca: Pengarah Drama Didakwa Tumbuk Muka Comel Pelakon Ika Nabella?“Second day shooting, bersama dengan pengarah tiba-tiba pengarah bertindak memukul saya di kedua-dua belah muka saya, bertubi-tubi menggunakan tangan dan membaling botol air mineral ke arah saya, menarik rambut saya tanpa sebab”

“Seorang lagi pelakon di tempat kejadian cuba untuk meredakan keadaan dengan memeluk saya. Dia stop dan berlalu pergi. Ini adalah kali ketiga saya bekerja dengan pengarah itu. Saya tak pernah ada masalah dengan dia”

Ika Nabella
Ika Nabella

“Lepas dia pukul saya, diaorang lunch break, dia datang berjumpa saya, bercakap mengenai lakonan saya. Dia cakap reaction sebegini yang dia mau. Dia ambil video, rakam wajah saya selepas dipukul itu”


“Mungkin betul, feel saya tak seperti yang dia mahukan (sambil tunjuk video yang dirakam pengarah). Saya rasa dia pukul saya sebab dia nak saya feel reaction tu la. Dia ada mention reaction (yang pengarah mahukan) selepas dia pukul saya tu,” jelas Ika memetik laporan Rotikaya.

Baca: “Laman sosial tokok tambah cerita, ada sebab saya pukul Ika Nabella” - Azma


Ika kini sudah pun beransur pulih dan berkata dia mengambil keputusan untuk tidak meneruskan pembabitan dalam drama tersebut.


Ika Nabella Tampil Jelaskan Mengapa Dia Ditumbuk Pengarah Azma Aizal Reviewed by Adam Hakimie on November 08, 2015 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by OhDunia.My © 2014 - 2015
Share by GFXFree.Net

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.