Header Ads

 • Terkini

  'Pak Haji' miang cabul suri rumah, ambil gambar alat sulit dalam surau

  JEMPOL - Seorang ibu anak tiga dipercayai dicabul seorang lelaki yang bergelar haji dalam kejadian minggu lalu, di sini. Mangsa yang berumur 32 tahun itu dikatakan dipukau oleh suspek sehingga menyebabkan dirinya dicabul.


  'Pak Haji' miang cabul suri rumah, ambil gambar alat sulit dalam surau
  'Pak Haji' miang cabul suri rumah, ambil gambar alat sulit dalam surau
  Ketua Polis Jempol, Superintendan Hamzah Alias berkata, pengadu iaitu abang dan ayah mangsa membawanya berjumpa suspek berusia 58 tahun untuk mendapatkan rawatan perubatan Islam.

  Menurutnya, rawatan berkenaan dilakukan selepas mangsa sukar tidur malam akibat gangguan selepas melahirkan anak ketiga.


  “Hasil siasatan awal mendapati, mangsa dibawa ke surau sekitar jam 11.30 pagi bagi tujuan rawatan dan sebelumini mangsa telah membuat rawatan sebanyak empat kali.

  "Bagaimanapun pada sesi rawatan kelima, suspek telah melakukan rawatan cuci rahim dengan mencabul bahagian alat sulit mangsa, dan mengambil gambar mangsa dengan alasan bagi tujuan rawatan," katanya.

  Hamzah berkata, akibat kejadian itu mangsa memaklumkan kepada ibunya kerana berasa sakit di bahagian alat sulit.

  “Suspek juga didakwa menghantar gambar dan mesej berbaur lucah menerusi aplikasi whatsapp kepada mangsa," katanya.

  Kata beliau, tidak tahan dengan tindakan lelaki itu mangsa kemudiannya buat laporan polis pada Khamis lalu pada jam 8.27 malam.


  "Berdasarkan siasatan lanjut, suspek dikenalkan kepada abang mangsa melalui rakannya sejak sebulan yang lalu dan pernah mendapatkan rawatan daripadanya," katanya.

  Suspek berjaya ditahan jam 10.23 pagi semalam dekat Batu Kikir dan direman bermula hari ini untuk membantu siasatan.

  Kes disiasat di bawah Seksyen 354 Kanun Keseksaan. _Gambar Hiasam


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad