Top Ad unit 728 × 90

recent

“Saya tak bercium, tak kena pun, bunyi saja yang lebih” – Izara Aishah

NAMPAKNYA filem terbaru lakonan Izara Aisyah yang berjudul Sinaran arahan Osman Ali bakal membuatkan nama gadis ini menjadi sedikit panas.


Izara Aisyah
Izara Aisyah
Mana taknya, baru-baru ini, Izara dikatakan ada melakukan aksi bercium di dalam filem tersebut. Haa, dah confirmlah akan jadi bualan kan?

BACA: Saya kurang selesa tapi terpaksa lakonkan babak seksi – Izara Aishah


Bagaimanapun, Izara menafikan perkara berkenaan dan memberitahu dia tidak melakukan adegan tersebut. Ianya hanyalah helah kamera semata-mata.

Izara Aishah
Izara Aishah
Saya tak cium dan tak kena pun, tetapi bunyi ciuman sahaja yang lebih. Biasalah dalam lakonan akan menggunakan camera trick untuk menunjukkan perkara tersebut betul-betul berlaku.

Bagaimanapun, pelakon yang sedang dilamun cinta dengan anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza ini tetap bimbang mengenai reaksi masyarakat berhubung perkara berkenaan.


Saya okay sahaja ketika melakonkan babak tersebut tetapi masih memiliki sedikit kerisauan dengan maklumbalas negatif penonton. Saya harap penonton faham dan tidak menghukum, kerana saya memang tidak mencium Syarif.

Izara Aishah
Izara Aishah
Tak apalah Izara. Dah namapun berlakon, takkan pengarah nak suruh pelakon buat adegan yang bukan-bukan. Betul tak?

Sumber: Media Hiburan


“Saya tak bercium, tak kena pun, bunyi saja yang lebih” – Izara Aishah Reviewed by Adam Hakimie on November 22, 2015 Rating: 5

1 comment:

  1. Ubahsuai rumah kami membuat kerja-kerja pasang tiles, buat tabletop, paiping dan mengecat

    ReplyDelete

All Rights Reserved by OhDunia.My © 2014 - 2015
Share by GFXFree.Net

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.