Header Ads

 • Terkini

  Staff hotel kurang ajar!.. rakam, sebar foto aksi pelanggan ketika mandi

  Lebih kurang pada jam 11.20 pagi tadi, saya mendapati seorang kakitangan Avillion Hotel Group telah mengintai saya yang sedang mandi. Kami menginap di Water Chalet, bilik 329.


  rakam, sebar foto aksi pelanggan ketika mandi
  Staff hotel kurang ajar!.. rakam, sebar foto aksi pelanggan ketika mandi
  Kami sudah membuat aduan dan pihak hotel memindahkan kami ke bilik yang lain. Saya meminta untuk berjumpa dengan pengurus besar, malangnya hajat tidak kesampaian.


  Sebaliknya pihak hotel menghantar pengurus junior yang sedang bertugas pada waktu itu untuk berjumpa dengan saya.

  Tindakan pihak hotel ini jelas sekali menunjukkan mereka tidak mengambil serius dalam soal keselamatan pelanggan dan tidak bertindak tegas terhadap kakitangan mereka yang melakukan perbuatan yang menjijikan itu.

  rakam, sebar foto aksi pelanggan ketika mandi
  Add caption

  Memandangkan ketika kejadian, ada pengawal keselamatan berhampiran bilik kami, saya telah meminta Standard Prosedur kerja pengawal keselamatan, apa langkah mereka menangani masalah tersebut dan juga saya ingin mengetahui apa tindakan yang akan diambil terhadap kakitangan berkenaan.


  Malangnya, tiada sebarang kerjasama yang diberikan dan sehingga kini pihak hotel gagal memenuhi permintaan saya. Ini adalah kali pertama dan terakhir saya berkujung ke Avillion Port Dickson! - Aishah (Gambar sekadar hiasan)


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad