Header Ads

 • Terkini

  Tempat pembuangan sisa abu 4 mangsa pembunuhan kejam berhantu

  Tapah: Penduduk yang tinggal berhampiran Sungai Ceroh, lokasi dipercayai tempat pembuangan serpihan tulang dan sisa abu empat mangsa pembunuhan kejam di sebuah bengkel kenderaan di Jalan Pahang, di sini, sejak kira-kira dua bulan lalu sering diganggu ‘sesuatu’ termasuk kemunculan lembaga di kawasan sungai berkenaan.


  Tempat pembuangan sisa abu 4 mangsa pembunuhan kejam berhantu
  Tempat pembuangan sisa abu 4 mangsa pembunuhan kejam berhantu
  Penduduk, Rasinah Mohd Ropik, 25, berkata, dia dan keluarga sejak lebih setahun lalu sering mendapat gangguan dipercayai berpunca daripada sesuatu yang berlaku di bengkel kenderaan terbabit.


  Menurutnya, gangguan itu semakin menjadi-jadi sejak hujung Ogos lalu dan apabila kes pembunuhan kejam terbabit terbongkar minggu lalu mengukuhkan lagi sangkaan mereka kawasan kediaman mereka menjadi berhantu disebabkan apa yang berlaku di bengkel berkenaan.

  “Sejak tahun lalu, terdapat gangguan seperti orang mencakar dinding dan bumbung rumah, ia semakin kerap kebelakangan ini dengan adik saya turut menjadi mangsa apabila jatuh sakit selepas terkejut melihat lembaga seperti lelaki berambut pendek mandi dalam kolam ikan jam 1 pagi di tepi sungai berkenaan yang terletak beberapa meter saja dari bengkel itu.


  “Kami memang tidak berani keluar malam atau membuka pintu kerana berasa seram setiap kali melakukannya dan sejak kes ini terbongkar kami menjadi lebih takut,” katanya ketika ditemui, semalam.


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad