Header Ads

 • Terkini

  “Tidak logik tuduhan Call Girl kerana saya berhijab” - Uqasha Senrose

  Kata orang kalau orang cantik memang ramai yang cemburu dan ada sahaja beberapa pihak yang akan melemparkan pelbagai cerita buruk dek kerana merasa tidak puas hati.


  Uqasha Senrose Jawab Tuduhan Liar Jadi Call Girl Kepada VVIP
  Uqasha Senrose Jawab Tuduhan Liar Jadi Call Girl Kepada VVIP
  Mungkin ini yang dihadapi oleh Uqasha Senrose, iyalah tidak cukup dengan kontroversi percintaan, beliau di tuduh menjadi “call girl” atau lebih dikenali sebagai pelayan kelas atasan kepada VVIP.

  Baca: “Saya belum gila lagi nak buat perkara macam itu” – Uqasha Senrose


  Dihimpit pelbagai komen serta sindiran selepas gosip itu timbul, Uqasha menerusi BH PLUS menafikan dakwaan tersebut sebagai satu tuduhan tidak masuk akal apatah lagi ia kurang sesuai dengan imej beliau sekarang.

  Uqasha juga menjelaskan beliau juga tidak pernah mengambil dadah seperti yang dikatakan sebelum ini.

  Mana mungkin saya menjadi call girl dengan imej bertudung sebegini. Tidak logik rasanya tuduhan yang dilemparkan kepada saya itu kerana sebagai seorang gadis berhijab, semestinya saya ingin menjaga batas dan tingkah laku.

  Uqasha Senrose
  Uqasha Senrose

  Apabila perbualan saya saya dan rakan saya tersebar di laman sosial, ada pihak yang mendakwa ia sebagai kata kunci bagi menggantikan perkataan dadah. Sebenarnya itu adalah privasi saya kerana setiap individu mempunyai pendekatan tersendiri untuk berkomunikasi.


  Bila seseorang artis itu hidup mewah pasti akan ada pihak yang fikir bukan-bukan, mungkin ada sugardaddy lah ataupun jadi escort girl. Memang ada yang sebegitu tetapi kalau sudah membawa imej muslimah adakah mereka akan tetap melakukan perkara terkutuk itu untuk hidup senang?

  Sumber Berita: BH PLUS  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad