Header Ads

 • Terkini

  Adira & Suami Nikah Di Songkhla, Nafi Kerana Kecewa Putus Tunang

  Selepas 3 minggu berkahwin, akhirnya Adira telah pun membuat pengakuan bahawa dirinya sudah berkahwin dan bergelar isteri kedua kepada seorang Datuk Seri.


  Kami bernikah di Songkhla.... kata Adira
  Kami bernikah di Songkhla.... kata Adira
  Berkongsi dengan lebih mendalam tentang perkahwinan tersebut, Adira memaklumkan yang mereka telah bernikah di Songkhla, Thailand kerana mempunyai beberapa masalah dari segi urusan dokumentasi.

  Adira juga turut menafikah perkahwinan tersebut dilakukan kerana dirinya kecewa dengan kegagalan pertunangannya sebelum ini. Kata Adira:-


  Kami mengambil keputusan bernikah selepas hanya tiga ming­gu berkenalan. Jadi, agak sukar bagi pihak saya dan suami untuk menyediakan pelbagai dokumen yang diperlukan di Malaysia, apatah lagi perkahwinan kami membabitkan poligami.

  BACA: “Saya dah berkahwin, isteri kedua kepada Datuk Seri Adnan Abu” - Adira

  Cara terbaik adalah berkahwin di negara jiran. Ya, saya kini sudah menjadi isteri orang dan status sebagai isteri ke­dua tidak memberi masalah kepada diri saya.

  Sekarang ini, setelah lebih tiga minggu berkahwin, saya ambil keputusan untuk umumkan cerita sebenarnya bahawa memang benar saya sudah berkahwin.

  Saya tidak kisah dengan apa juga tanggapan orang kerana apa yang penting perkahwinan kami ini mendapat restu daripada seluruh keluarga.

  Saya pilih untuk menunggu pihak satu lagi (suami) yang bersuara dahulu. Dan bila sudah dapat lampu hijau daripada suami, saya kongsi perkara ini dengan semua orang.

  Saya tidak membuat keputusan untuk berkahwin dan menjadi isteri kedua kerana patah hati dengan apa yang berlaku sebelum ini. Soal putus tunang itu persoalan lain dan saya tidak lagi mengingatinya.

  BACA: “Perancangan Perkahwinan Kami Masih Lagi Kabur” kata Adira

  Adira dengan Kekasih Lama Shahrul Nasrun Kamaruddin
  “Perancangan Perkahwinan Kami Masih Lagi Kabur” kata Adira ketika diminta komen tentang perancangan perkahwinan beliau dengan Sharul Nasrun Kamaruddin pada bulan Oktober, 2014.

  Saya yakin ini jodoh yang sudah ditentukan dan saya terima dengan hati yang terbuka meskipun perkenalan dengan suami amat singkat sekali


  Semoga Adira berbahagia bersama suami. Sumber Utusan Online.


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad