Header Ads

 • Terkini

  Amy Search sahkan Nabila Huda Bakal Bergelar Isteri 25 Disember Ini

  Setelah Nabila Huda mengumumkan beliau bakal bernikah pada bulan Disember ini, peminat ingin sekali tahu tarikh sebenar perkahwinan beliau. Namun, Nabila nampaknya enggan lagi mendedahkan perkara tersebut.


  Amy Search sahkan Nabila Huda Bakal Bergelar Isteri 25 Disember Ini
  Terbaru, bapa beliau iaitu penyanyi rock terkenal Amy Search mengesahkan bahawa anaknya itu bakal bergelar isteri pada 25 Disember ini.


  Menurutnya, majlis pernikahan Nabila bersama kekasihnya yang merupakan pengurus restoran Kulcats akan diadakan di Masjid Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada jam 9 Pagi.

  Walaubagaimanapun, Amy menjelaskan beliau tidak mengetahui dengan lebih lanjut mengenai persiapan kahwin anaknya itu kerana ia diuruskan oleh ibu Nabila.

  Saya hanya diberitahu anak saya akan berkahwin pada 25 Disember ini. Selebihnya, semua persiapan diuruskan oleh ibu Nabila.


  Buat Amy bakal suami Nabila mempunyai personaliti yang agak baik kerana beliau hormat pada orang sekeliling. Sebagai seorang bapa, Amy mendoakan kebahagiaan Nabila dan berharap perkahwinan kedua beliau ini berkekalan.


  Nabila Huda sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama Eddie atau nama sebenarnya Zaidi Zailani pada 20 Disember 2008. Namun, mereka berdua bercerai pada tahun 2011.

  Hasil perkahwinan Nabila dan Eddie dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Keisha Laila yang kini berusia lima tahun.

  Sumber Berita: mStar Online


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad