Header Ads

 • Terkini

  Polis Edarkan Fotofit Suspek Kes Bunuh Pemandu Teksi di Kota Bharu

  Kota Bharu: Polis mengedarkan fotofit suspek dalam pembunuhan seorang pemandu teksi di persimpangan lampu isyarat Jalan Pasir Mas-Salor di sini, Isnin.


  Polis Edarkan Fotofit Suspek Kes Bunuh Pemandu Teksi di Kota Bharu
  Polis Edarkan Fotofit Suspek Kes Bunuh Pemandu Teksi di Kota Bharu
  Ketua Polis Kelantan Datuk Mazlan Lazim berkata polis meminta kerjasama daripada masyarakat bagi menjejaki suspek dalam kes bunuh itu.

  BACA: Anak dedah punca pemandu teksi ditikam penunggang motorsikal


  "Kami meminta orang ramai yang mempunyai matlumat berkaitan suspek tampil membuat laporan kepada polis.

  Fotofit Suspek Kes Bunuh Pemandu Teksi di Kota Bharu
  Polis mengedar fotofit suspek yang dipercayai terbabit dalam kes seorang pemandu teksi mati ditikam seorang penunggang motosikal di kawasan lampu isyarat Jalan Salor Baru, Isnin. - fotoBERNAMA

  "Siasatan awal kami mendapati suspek adalah seorang lelaki yang mempunyai kulit gelap dan berbadan kurus, berusia antara 20-an dan 30-an," katanya kepada pemberita di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan di sini Selasa.

  Dalam kejadian pukul 2.30 petang Isnin, Sudin Awang, 67, dari Kampung Wakaf Lanas, Pasir Puteh, mati ditikam seorang lelaki yang menunggang motosikal ketika dia berhenti di persimpangan lampu isyarat.

  Mazlan berkata siasatan awal mendapati suspek tidak mempunyai rekod jenayah dan polis sedang menyiasat motif pembunuhan itu. - BERNAMA  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad