Header Ads

 • Terkini

  Shah Jaszle tak kisah naik turun mahkamah untuk buktikan kebenaran

  Terpalit dengan kejadian ditangkap khalwat pada Mei 2013 lalu bukanlah sesuatu yang menarik malah Shah Jaszle mengakui perkara tersebut memberi kesan buruk kepada kehidupan peribadinya selain mengakibatkan kerjayanya suram.


  Shah Jaszle Tak Kisah Turun Naik Mahkamah Untuk Buktikan Kebenaran
  BACA: Kes Khalwat: Shah Jaszle dedah saat beliau diperangkap Farah Nurizzati


  “Apa yang dirancang wanita itu berjaya, dia berjaya putuskan hubungan pertunangan saya dan rosakkan nama saya dalam industri. Tentang jodoh itu mungkin sudah ditetapkan Allah, namun kerjaya saya juga selepas kejadian itu agak malap kerana ramai produksi yang tidak mahu panggil saya berlakon”

  “Namun Alhamdulillah tawaran sudah kembali semula,” jelas Shahz kepada mStar Online. Selain itu menurut Shah, dia tidak kisah untuk turun naik mahkamah berulang kali kerana dia mahu membuktikan bahawa dirinya tidak bersalah.

  “Saya tidak kisah orang fikir apa tentang saya atau ingat kes ini walaupun sudah dua tahun berlalu. Saya juga tidak kisah turun naik mahkamah beberapa kali pun, demi maruah saya dan mendedahkan perkara sebenar,” katanya.

  Malah isterinya juga turut ditipu oleh wanita yang sama sebelum ini.

  Jika begitulah perjuangan Shah, semoga satu hari nanti, keadilan akan menemuinya jalannya sendiri. Semoga perjalanan kes itu nanti akan berakhir dengan perkara yang positif dan baik-baik belaka. (rtky/s)


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad