Wanita Dengar Bunyi Di Dinding, Bila Dinding Dipecahkan, Beliau Temui...

Seorang wanita telah berkongsi satu cerita yang agak mengejutkan di laman sosial. Dengan gambar yang dikongsikan, memang kita tidak menyangka sama sekali, dengan apa yang berlaku.


Wanita dengar bunyi di dinding

Berikut ini adalah cerita dan gambar perkongsian beliau:

Di kedai Izzy's Sugar & Spice harini. Rescue this little kitten dari dalam dinding hollow brick. Dengar bunyi kucing for about 5 days. Puas cari mana bunyi. Rupanya dari dalam dinding.

Building from the 80' buat pakai hollow brick. This wall divided the 2 toilets. Ada lubang lama di bawah, mungkin bekas sinki yang di cabut.



Tah macamana this kitten masuk, and climb up the hollow brick. Ammar panjat nak tengok dlam tangki (kosong) kot ada kucing jatuh dlam tu. Then dia terpandang kiten dah separuh jalan ke atas dalam hollow brick. Stuck there for 5 days!

Korek atas. Tetiba kucing melurut ke bawah. Korek tengah. Betul2 kena kat tengah2 badan kitten. Thank you construction worker yang tolong pecahkan dinding. - Izwani.







MasyaAllah, kucing comel rupanya.... Macam mana boleh ada dalam dinding?... Wa Allahu'alam..

Baca juga: Lelaki Ini NEKAD Buka Bata Setelah Dengar Bunyi Aneh Dalam Tanah...

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments