Header Ads

 • Terkini

  Ajaran Siapakah Ini?.. Menutup Aurat Tetapi Masih Nampak Telanjang

  Perkongsian gambar dari Facebook Warga perihatin tentang gadis yang menutup aurat, tapi hakikatnya 'bertelanjang' kerana memakai kain belah paras atas peha, walaupun dikatakan memakai stoking. Tidak berniat untuk memalukan gadis tersebut, tetapi ambillah iktibar dari peristiwa ini. Berikut ini adalah posting dari admin Warga Perihatin.


  Ajaran Siapakah Ini??? Menutup Aurat Tetapi Masih Nampak Telanjang...!!!
  Ajaran Siapakah Ini??? Menutup Aurat Tetapi Masih Nampak Telanjang...!!!
  KEISLAMAN ANAK-ANAK KITA SUDAH SEMAKIN NAZAK

  Video dan gambar-gambar gelagat gadis Islam dengan asap 'vape'nya viral merata-rata. Kelmarin status anak gadis beritahu trend penyewa perempuan boleh bawa teman lelaki balik ke bilik rumah sewa.


  Kenyataan gadis ini juga amat menyedihkan kita. Sekalipun betul beliau ada pakai stokin yang sama warna dengan kulitnya namun itu tidak sama sekali dibenarkan dalam Islam. Yang pasti dari gambar itu nampak seperti beliau tidak langsung menyarungkan apa-apa di kakinya. Beliau tidak lain hanya memberi alasan jahilnya.

  Inilah yang saban hari diperingatkan pesan Nabi SAW bahawa "di akhir zaman ramai wanita berpakaian tetapi nampak macam telanjang". Itulah petunjuk dan peringatan demi peringatan yang terus menerus diperlekehkan.

  Beliau mungkin anak orang kaya yang ada pengawal peribadi untuk mengelak dari dirogol. Tetapi adalah amat bahaya jika tabiat ini ditiru oleh wanita lain yang lebih terdedah kepada gangguan seksual. Perlakuan ini sengaja dibuat untuk membuatkan lelaki 'terliur' dan terpanggil untuk 'menyingkap' dan meneroka lebih jauh apa yang sudah di'bayang'kan..

  Menutup Aurat Tetapi Masih Nampak Telanjang

  Menutup Aurat Tetapi Masih Nampak Telanjang

  Jika adik ini terbaca artikel ini, kami seru untuk segera bertaubat. Janganlah aibkan diri sendiri di khalayak ramai dan di alam maya begini. Janganlah ditambah lagi aib Muslim dengan gelagat seperti ini.


  Jika adik ini tidak memperdulikan seruan ini, kita harap semua wanita lain ambil iktibar daripadanya. Inilah zina mata yang telah disabdakan oleh baginda Rasulullah SAW.

  Mohon janganlah ditambah lagi imej buruk agama kita yang selama ini telah dicemari oleh kita sendiri. Ingatlah para wanita, jangan diundang malapetaka. Telah nabi sabdakan bahawa neraka itu banyak dihuni oleh kaum hawa.

  YA ALLAH... KURNIAKAN LAH HIDAYAH DAN KESEDARAN KEPADA MEREKA. AMPUNILAH MEREKA DAN JUGA KAMI YANG GAGAL MENDIDIK MEREKA.

  Astaghfirullahaladziim
  WARGA PRIHATIN

  ARTIKEL & GAMBAR YANG BERKAITAN DENGA CERITA INI
  www.ohdunia.my/2013/.../apa-maknanya-bertudung-jika-begini.html
  5 Apr 2013 ... Apa maknanya bertudung.. jika aurat lain terdedah.. lurah atas terdedah, lurah belakang, seluar dalam terdedah, nampak betis, nampak ketiak.
  www.ohdunia.my/.../apa-maknanya-bertudung-jika-begini-part.html
  8 Apr 2013 ... bertudung tapi mendedahkan lurah dendam - apa niat sebenar dia pakai tudung ? untuk mengoda / menunjukkan pada lelaki? pening2.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad