Header Ads

 • Terkini

  “Bukan Kerana Tiada Duit Jadi Punca Kami Cerai” – Adam AF

  Kuala Lumpur: Penyanyi Adam AF, 33, menafikan punca perceraian kali keduanya dengan pelakon Fiza Halim, 35, pada September tahun lalu disebabkan masalah kewangan dan mengongkong bekas isterinya itu seperti yang didakwa segelintir pihak.


  “Bukan Kerana Tiada Duit Jadi Punca Kami Cerai” – Adam AF

  Adam atau nama sebenarnya Mohd Aizam Mat Saman berkata, sepanjang bersama Fiza mereka menjalani kehidupan rumah tangga sama seperti pasangan lain.


  “Itu adalah kata-kata nakal. Sepanjang kami bersama tidak pernah sekali saya mengongkong aktiviti atau kerjaya seninya. Malah, tidak pernah berlaku pun masalah kewangan atau saya tidak bekerja.

  “Ingin dijelaskan, semua tuduhan berkenaan tidak berlaku dan tidak benar sama sekali. Orang yang membuat tuduhan itu hanya pandai bercakap dan membuat spekulasi saja. Lebih baik menjaga hal masing-masing daripada menyibuk kisah orang lain,” katanya kepada Harian Metro.

  BACA: Tiada Jodoh: Adam AF, Fiza Elite Sah Bercerai Kali Kedua


  Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 26 September 2013 sebelum bercerai pada 28 April 2014, namun rujuk semula pada 17 Julai tahun yang sama.

  BACA: Adam Dan Fiza Elite Kembali Rujuk Selepas Berpisah Selama 2 Bulan

  Mereka kemudian bercerai lagi pada September tahun lalu.

  BACA: Fiza Elite Dedahkan Punca Sebenar Penceraian Dengan Adam AF

  Dalam pada itu, penyanyi lagu Jatuh ini enggan menuding jari kepada bekas isterinya berikutan perceraian itu.


  “Bagi saya, masalah rumah tangga kami biarlah kami dan Allah SWT saja yang tahu. Apa saya boleh katakan, Fiza tidak ada sebarang kesalahan.

  “Namun, memandangkan status kami sebagai selebriti membuatkan peminat ingin ambil tahu. Justeru, cukup sekadar orang mengetahui kami sudah berpisah. Selebihnya biarlah saya simpan dan tidak ada guna untuk dikongsikan dengan orang lain,” katanya. – HM


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad