Header Ads

 • Terkini

  Kajol Luah Rasa Kesal Berlakon Dalam Filem Dilwale

  Aktres Kajol meluahkan rasa kesal apabila membuat keputusan untuk berlakon dalam filem Dilwale arahan Rohit Shetty.


  Kajol Luah Rasa Kesal Berlakon Dalam Filem Dilwale

  Filem yang turut menampilkan pasangan idealnya, Shah Rukh Khan tidak menerima sambutan dan kutipan yang memberangsangkan sejak ia ditayangkan Disember tahun lalu.

  Baca: 10 Hari Tayang, Filem Dilwale Catat Kutipan Box Office AS$16.7 Juta


  Menurut sumber terdekat, Kajol mengaku telah melakukan kesilapan besar apabila tidak memilih filem Durga Rani Singh yang mampu melonjakkan namanya semula dalam dunia perfileman Bollywood.

  Durga Rani Singh yang mendapat sentuhan Sujoy Ghosh dikhabarkan melamar dan memberi peluang kepada Kajol untuk memegang watak yang lebih besar dan serius.

  Kajol, Dilwale

  Walau bagaimanapun, Kajol terpaksa menolak tawaran tersebut kerana selesa dan bersetuju untuk kembali bekerjasama dengan Shah Rukh Khan.

  Sebelum ini, Rohit Shetty dan Shah Rukh Khan menunding jari antara satu sama lain selepas filem tersebut gagal meraih kutipan yang tinggi di India.

  Baca: Lagu Filem Diwale ‘Gerua’ dan ‘Janam Janam’ berhantu?

  Filem Dilwale dikatakan gagal menyaingi kutipan filem Bajirao Mastani lakonan Ranveer Singh dan Deepika Padukone yang mendapat reaksi positif oleh peminat dan pengkritik filem Bollywood.  Olahan Semula : Khalid Rahman: Sumber: Astro Gempak  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad