Header Ads

 • Terkini

  Marsha ingin kumpul sebanyak mungkin pahala dengan menjaga suami

  Selamat bergelar isteri pada pada 31 Disember lalu, penyanyi dan pelakon Marsha Milan Londoh berharap dapat menjaga suaminya iaitu Mohamed Shaiful Nizam Mohamed Ismail sebaik mungkin memandangkan ia merupakan salah satu cara mudah untuk mendapat pahala dalam Islam.


  Marsha ingin kumpul sebanyak mungkin pahala dengan menjaga suami
  Marsha ingin kumpul sebanyak mungkin pahala dengan menjaga suami
  Memetik laporan mStar online, Marsha berkata, dia berasa lebih seronok menjalani kehidupan sebagai seorang isteri selain bersyukur mempunyai seorang suami yang tidak cerewet dalam segala hal.


  Bagaimanapun pelakon drama Keluarga Pontimau ini menyifatkan perkahwinannya itu adalah fasa baharu dalam kehidupannya dan banyak perkara yang perlu dipelajari untuk menjadi isteri yang sempurna.

  "Baru saya tahu, kelebihan menjaga suami mendatangkan banyak pahala dan pahala itu juga adalah bekalan buat kita ke syurga.

  "Itu membuatkan saya lebih seronok bergelar seorang isteri. Alhamdulillah, syukur," katanya.

  Sementara itu, majlis resepsi kedua-dua pasangan berkenaan akan diadakan pada Jumaat ini di Hotel Majestic Kuala Lumpur.

  Mohamed Shaiful Nizam dan Marsha sudah mengenali sejak 10 tahun lalu namun bibit percintaan mula berputik di antara mereka sejak dua tahun lalu.

  Marsha memilih untuk memeluk Islam selepas terbuka hati untuk berkahwin dengan Mohamed Shaiful Nizam.


  www.ohdunia.my/.../marsha-enggan-ulas-khabar-angin-beliau-memeluk- islam.html
  3 Dis 2015 ... Penyanyi dan pelakon, Marsha enggan mengulas lanjut berkenaan isu penyebaran berita yang mengatakan dia kini telah memeluk agama ...
  www.ohdunia.my/.../meriah-foto-menarik-sepanjang-malam-resepsi-marsha- suami.html
  3 hari yang lalu ... Tanggal 31 Disember 2015 adalah tarikh penyatuan dua hati antara Marsha Milan Londoh dan suaminya, Mohamed Shaiful Nizam yang ...
  www.ohdunia.my/.../marsha-peluk-islam-bakal-nikah-dengan-mohamed- shaiful-nizam.html
  29 Dis 2015 ... Penyanyi Marsha Milan Londoh yang bakal berkahwin dengan ahli perniagaan iaitu Mohamed Shaiful Nizam Mohamed Ismail pada Khamis ...
  www.ohdunia.my/.../sekitar-majlis-akad-nikah-marsha-milan-londoh-saiful. html
  6 hari yang lalu ... Dengan sekali lafaz, penyanyi dan pelakon Marsha Milan Londoh selamat bergelar isteri kepada ahli perniagaan, Mohamed Shaiful Nizam ...

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad