Header Ads

 • Terkini

  Pamer Kekayaan: Dato' Seri Vida Dapat Nasihat Polis

  Pengasas produk jenama Qu Puteh, Datuk Seri Hasmiza Othman mendapat nasihat polis selepas mendedahkan kekayaan yang dimilikinya menerusi sebuah rancangan televisyen.


  Pamer Kekayaan: Dato' Seri Vida Dapat Nasihat Polis
  Pamer Kekayaan: Dato' Seri Vida Dapat Nasihat Polis
  Beliau yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Vida Beauty Sdn Bhd dan lebih mesra dipanggil Datuk Seri Vida mengakui perkara itu selepas menyertai rancangan yang dikendalikan oleh pengacara popular, Datuk Aznil Nawawi.

  BACA & TONTON: VIDEO+ 16 Gambar - Aznil Dedah Kekayaan Dato' Seri Vida Yang Terlajak Kaya


  Menerusi sedutan video di sebuah laman portal, Hasmiza yang di temubual oleh wartawan memberitahu, polis ada berkunjung ke rumahnya dan memberikan nasihat.

  “Saya kongsi di dalam Instagram untuk mempertingkatkan keselamatan saya.

  “Alhamdullilah, mereka pun sedar dan terpanggil untuk bersama saya dan sedikit sebanyak menasihati apa yang perlu saya lakukan.

  “Doakanlah keselamatan saya, kesejahteraan saya dan anak agar sentiasa dilindungi oleh Allah SWT dan jauhkah mereka yang tidak baik itu,” katanya.

  Mengulas mengenai rancangan berkenaan, Hasmiza berkata, tidak terniat langsung dalam hatinya untuk menunjuk-nunjuk atau bersikap riak dengan kemewahan yang dimilik.

  Sebaliknya, beliau hanya sekadar mahu berkongsi kepada penonton berkenaan kejayaan yang dikecapi selama ini selain menjadikannya sebagai perangsang untk membakar semangat.

  “Itu pun saya tak tunjuk benda-benda lain lagi yang sangat soul buat saya. Mana yang boleh dijadikan bahan jelah,” ujarnya lagi.


  Baru-baru ini, sebuah rakaman petikan daripada rancangan terbitan stesen televisyen berbayar Astro yang dihoskan oleh Aznil menjadi viral di media sosial.

  BACA JUGA: Papar Kekayaan – Dato’ Seri Vida Jelaskan Isu Keselamatan Diri

  Antara mereka yang mengisi rancangan berkenaan adalah jutawan muda iaitu Pengasas produk kecantikan D’Herbs, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman dan Erni Dekritawati Yuliana Buhari atau Rita anak kepada jutawan kosmetik Allahyarham Datuk Sosilawati Lawiya.


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad