Header Ads

 • Terkini

  Uqasha Senrose Buka Tudung, Seksi Ketika Bercuti di Thailand?

  Terkejut melihat tajuk artikel “Seksinya Uqasha” tulisan Raja Nurfatimah Mawar di BiPop semalam. Dalam ruangan tersebut Kak Raja mempersoalkan kejujuran Uqasha Senrose dalam memakai tudung selepas menerima beberapa keping gambar yang menunjukkan Uqasha tidak bertudung ketika becuti di Koh Lipe, Thailand.


  Uqasha Senrose Buka Tudung

  Selain itu turut terselit gambar Uqasha bersama Iqram Dinzly. Sebelum ini mereka berdua pernah digosipkan bercinta, namun Iqram dan Uqasha kedua-duanya menafikan gosip tersebut.


  Berikut merupakan tulisan Raja Nurfatimah:-

  Uqasha Senrose Buka Tudung

  Terbaharu Raja terkedu mendapat kiriman gambar Uqasha sedang bercuti ke Koh Lipe, Thailand ketika menyambut tahun baharu. Uqasha khabarnya bercuti bersama adiknya, Nelydia, Raysha Senrose dan ahli keluarga yang lain. Semuanya seksi!!!

  Raja lebih terkejut melihat gambar Uqasha menanggalkan tudung dan berpakaian seksi sehingga nampak pusat. Pusatnya pula bertindik. Mak aii..

  Betullah jika dulun ada yang mendakwa pernah ternampak Uqasha hanya memakai topi ketika ke pusat hiburan. Raja tidak tahu apa yang bermain dalam fikiran Uqasha. Pelik kerana cakap tidak serupa bikin. Kalau rasa belum bersedia, bukalah saja tudung itu.


  Percutiannya itu bukan hanya disertai Nelydia, Raysha dan ahli keluarganya, malah terselit gambar kekasih yang kononnya tidak menjadi, Iqram Dinzly. Amboi betapa erat Iqram memeluk Uqasha seolah-olah tidak mahu melepaskan pelukan. Rindu agaknya!

  Mungkin Uqasha dan Iqram ingat apabila berada di Koh Lipe, tiada orang mengenali mereka. Silaplah. Itulah lokasi percutian kesukaan ramai. Banyak mata memandang, lebih lagi melihat keadaannya berpeluk sakan dengan Iqram macam tu.

  Uqasha Senrose Buka Tudung

  Apapun kita tunggu penjelasan dari Uqasha. Doakan yang baik-baik sahaja.

  TERKINI: “Atas apa alasanpun, saya mengaku khilaf ini datang daripada diri sendiri. Soal dosa dan pahala itu biarlah antara diri ini dengan Tuhan.” Begitulah luahan hati pelakon jelita, Uqasha Senrose, Cerita penuh [DI SINI]

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad