Mengejutkan! Anda Pasti Tak Percaya, Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda

Siapa tidak kenal dengan wanita cantik ini memang tak tahu nak cakaplah kan. Bukan apa, kalau tengok konsert Gegar Vaganza, iklan dia saja yang penuh dengan trademark dia yang alahaiii, dah cukup sinonim sangat!


Dato' Vida
Dato' Seri Vida
Biarpun orang kata nampak macam gedik dan melebih-lebih, duit dia kepok-kepok masuk juga dalam akaun laris jualan.

Korang dok kutuk-kutuk saham pahala pun dia dapat jugak! Why not kita sokong je Qu Puteh, Qu Puteh.. Itu dah rezeki dia. Kan??


Gambar 1: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda
Gambar 1: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda


Gambar 2: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda
Gambar 2: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda
CERITA LAIN TENTANG DATO' SERI VIDA
www.ohdunia.my/2015/.../11-gambar-perkahwinan-dato-seri-vida.html
19 Okt 2015 ... Ada orang bandingkan di antara Dato' Seri Vida dengan Datuk Aliff Terlajak Laris ... Apa Komen Dato' Seri Vida?.. Baca Di Sini ...
www.ohdunia.my/2015/.../dato-seri-vida-ada-10-koleksi-mahkota.html
29 Okt 2015 ... Memang ia cukup menjadi bualan ramai dan popular apabila ia diperkenalkan oleh pengasas Vida Beauty iaitu Dato Seri Vidasetiap kali ...
www.ohdunia.my/.../video-mahligai-cinta-dato-seri-vida-perkahwinan-pada- januari-2014.html
1 Dis 2015 ... Mengimbau kembali saat-saat Majlis Perkahwinan Dato' Dr. Seri Vida dan pasanganya, Tuan Azid. Majlis ini diadakan pada 9 Januari 2014.
www.ohdunia.my/.../saya-ni-dah-senja-respon-dato-seri-vida.html
13 Dis 2015 ... Siapa tak kenal dengan dua orang pengasas produk terkenal, Dato'Seri Vida dan Datuk Aliff Syukri. Keberkesanan produk dan kekayaan yang ...
www.ohdunia.my/.../amir-ukays-diserap-balik-dalam-gegar-vaganza.html
20 Nov 2015 ... Sebagai penaja, Datuk Seri Vida mempunyai kuasa untuk memberikan imuniti kepada peserta yang telah tersingkir. Namun imuniti tersebut ...
www.ohdunia.my/.../aznil-nawawi-berani-dedahkan-kereta-dato-seri-vida. html
12 Dis 2015 ... Melalui perkongsian di laman Instagram, selebriti dan pengacara terkenal Aznil Haji Nawawi dengan bangga dan beraninya mendedahkan ...
www.ohdunia.my/.../kisah-sedih-dikongsi-dato-seri-vida-2-pergi-dalam- kebakaran.html
26 Feb 2015 ... Kisah sedih dikongsi Dato Seri Vida, 2 anak terkorban dalam kebakaran. Dato Seri Vida mengimbas semula insiden menyayat hati pada 2013 ...
www.ohdunia.my/.../stadium-pink-kelantan-jadi-kenyataan-kafa-setuju-syarat -dr-vida.html
1 hari yang lalu ... Menurut Dr Vida, persetujuan mengenai syarat tersebut dimaklumkan Presiden Kafa, Tan Sri Annuar Musa menerusi aplikasi WhatsApp pada ...
www.ohdunia.my/2015/.../kisah-pahit-getir-kehidupan-datuk-vida.html
4 Feb 2015 ... Hasmiza yang popular dengan gelaran Datuk Vida itu tidak dapat lari daripada menjadi kutukan segelintir masyarakat apabila dia dituduh gila ...


No comments