Header Ads

  • Terkini

    Mengejutkan! Anda Pasti Tak Percaya, Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda

    Siapa tidak kenal dengan wanita cantik ini memang tak tahu nak cakaplah kan. Bukan apa, kalau tengok konsert Gegar Vaganza, iklan dia saja yang penuh dengan trademark dia yang alahaiii, dah cukup sinonim sangat!


    Dato' Vida
    Dato' Seri Vida
    Biarpun orang kata nampak macam gedik dan melebih-lebih, duit dia kepok-kepok masuk juga dalam akaun laris jualan.

    Korang dok kutuk-kutuk saham pahala pun dia dapat jugak! Why not kita sokong je Qu Puteh, Qu Puteh.. Itu dah rezeki dia. Kan??


    Gambar 1: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda
    Gambar 1: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda


    Gambar 2: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda
    Gambar 2: Inilah Wajah Dato' Vida Zaman Muda
    CERITA LAIN TENTANG DATO' SERI VIDA
    www.ohdunia.my/2015/.../11-gambar-perkahwinan-dato-seri-vida.html
    19 Okt 2015 ... Ada orang bandingkan di antara Dato' Seri Vida dengan Datuk Aliff Terlajak Laris ... Apa Komen Dato' Seri Vida?.. Baca Di Sini ...
    www.ohdunia.my/2015/.../dato-seri-vida-ada-10-koleksi-mahkota.html
    29 Okt 2015 ... Memang ia cukup menjadi bualan ramai dan popular apabila ia diperkenalkan oleh pengasas Vida Beauty iaitu Dato Seri Vidasetiap kali ...
    www.ohdunia.my/.../video-mahligai-cinta-dato-seri-vida-perkahwinan-pada- januari-2014.html
    1 Dis 2015 ... Mengimbau kembali saat-saat Majlis Perkahwinan Dato' Dr. Seri Vida dan pasanganya, Tuan Azid. Majlis ini diadakan pada 9 Januari 2014.
    www.ohdunia.my/.../saya-ni-dah-senja-respon-dato-seri-vida.html
    13 Dis 2015 ... Siapa tak kenal dengan dua orang pengasas produk terkenal, Dato'Seri Vida dan Datuk Aliff Syukri. Keberkesanan produk dan kekayaan yang ...
    www.ohdunia.my/.../amir-ukays-diserap-balik-dalam-gegar-vaganza.html
    20 Nov 2015 ... Sebagai penaja, Datuk Seri Vida mempunyai kuasa untuk memberikan imuniti kepada peserta yang telah tersingkir. Namun imuniti tersebut ...
    www.ohdunia.my/.../aznil-nawawi-berani-dedahkan-kereta-dato-seri-vida. html
    12 Dis 2015 ... Melalui perkongsian di laman Instagram, selebriti dan pengacara terkenal Aznil Haji Nawawi dengan bangga dan beraninya mendedahkan ...
    www.ohdunia.my/.../kisah-sedih-dikongsi-dato-seri-vida-2-pergi-dalam- kebakaran.html
    26 Feb 2015 ... Kisah sedih dikongsi Dato Seri Vida, 2 anak terkorban dalam kebakaran. Dato Seri Vida mengimbas semula insiden menyayat hati pada 2013 ...
    www.ohdunia.my/.../stadium-pink-kelantan-jadi-kenyataan-kafa-setuju-syarat -dr-vida.html
    1 hari yang lalu ... Menurut Dr Vida, persetujuan mengenai syarat tersebut dimaklumkan Presiden Kafa, Tan Sri Annuar Musa menerusi aplikasi WhatsApp pada ...
    www.ohdunia.my/2015/.../kisah-pahit-getir-kehidupan-datuk-vida.html
    4 Feb 2015 ... Hasmiza yang popular dengan gelaran Datuk Vida itu tidak dapat lari daripada menjadi kutukan segelintir masyarakat apabila dia dituduh gila ...


    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad