Header Ads

 • Terkini

  Datuk Berusia 60 & 80 Tahun Rogol Budak 10 Tahun Di Kandang Kambing

  Datuk Berusia 60 & 80 Tahun Rogol Budak Bawah Umur Di Kandang Kambing | “Tua Tua Keladi Makin tua makin menjadi”. Itulah peribahasa yang sesuai untuk Nurhadi 60 tahun dan juga seorang kakek yang sudah berusia 80 tahun yang sanggup merogol seorang kanak kanak perempuan tetangganya sendiri.


  Datuk Berusia 60 & 80 Tahun Rogol Budak Bawah Umur Di Kandang Kambing

  Mangsa Nora 10 tahun (bukan nama sebenar) didakwa berjalan jalan jalan di taman rumahnya,mangsa yang melintas di halaman rumah suspek nurhadi 60 dipanggil untuk menemaninya.


  “Saya panggil anaknya yang sedang berjalan kaki, terus saya janjikan akan diberi uang jika ia mahu menemani saya,kata suspek ketika membuat keterangan di balai polis”

  Mangsa yang termakan bujuk rayuan nurhadi terus di bawa kandang kambing yang terletak di belakang rumahnya, di tempat itulah Nurhadi membuka bajunya yang digunakan sebagai alas untuk berbaring.

  “Awalnya anak itu menolak, setelah saya ungut tidak jadi memberi duit kalau dia tidak mahu mendengar apa yang saya suruh ,dia pun menuruti keinginan saya”,katanya.

  Dalam soal siasat yang di jalankan oleh pihak polis nurhadi juga menceritakan bahwa ada seorang datuk yang berumur 80 tahun yang dikenalinya juga turut merogol kanak kanak tersebut yang berkebetulan melihat aksinya.

  Atas perlakuan keduanya diketahui setelah kanak kanak tersebut mengadu sakit di bagian kemaluan kepada kedua orang tuanya,dan menceritakan semuanya.

  Tidak lama selepas itu polis bagian Kabupaten Kendal, Jawa Tengah.yang dimaklumkan oleh orang tua mangsa terus membuat tangkapan ke atas nurhadi Sebelum membuat tangkapan kedua kepada kakek yang berusia 80 tahun rekan nurhadi.

  Atas perbuatan merogol kanak kanak bawah umur nurhadi 60 tahun pelaku pertama di hukum 15 tahun penjara oleh undang undang RI no 35.Manakala rekannya kakek berusia 80 tahun di bebaskan setelah membuat pengakuan karena sudah berusia lanjut.Berita serantau - Agensi  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad