Header Ads

 • Terkini

  Pengantin Lelaki Dipenjara Tumbuk Dua Pengapit

  London – Seorang pengantin lelaki yang bertindak menumbuk dua pengapit perkahwinannya selepas mabuk dan mengambil kokain pada malam perkahwinannya telah menerima hukuman penjara selama setahun.


  Pengantin Lelaki Dipenjara Tumbuk Dua Pengapit

  John Paul Campbell, 27, dijatuhkan hukuman itu kerana menumbuk pengapitnya dalam keadaan mabuk di tempat letak kereta, yang telah dirakam pada CCTV.

  Dia menumbuk ketua pengapit Samantha Dewar, 26, yang ingin membantu rakannya yang sudah rebah dengan satu pukulan dan menyebabkan dia juga rebah ke lantai dan mengakibatkan tulang pipi retak dan memerlukan pembedahan plat logam.

  MIDDLE-OF-POST.jpg
  Rakaman CCTV dimainkan kepada mahkamah yang menunjukkan pengantin perempuan, Nicola, masih memakai pakaian pengantin putih beliau.

  Samantha, yang tinggal di Macclesfield dengan anak perempuan yang berusia tiga tahun bersama tunangnya, berkata mereka telah berkawan dengan pengantin perempuan sejak menghadiri sekolah Tytherington High School.

  Dia berkata: “Kami telah berkawan terbaik sejak sekolah dan saya membantu beliau bersedia untuk perkahwinan. Saya tidak boleh percaya apa yang berlaku, saya telah kehilangan kawan baik saya. _Agensi  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad