Terkini

Suami kantoi cuba mesej isteri orang, rupanya isteri sendiri

Orang kata, “cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar.” Rasanya peribahasa ni sesuai betul kalau dijadikan peringatan untuk orang zaman sekarang ni, tak kisahlah untuk percakapan secara lisan atau bertulis macam dalam mesej, WhatsApp, WeChat dan seangkatan dengannya.


Suami kantoi cuba mesej isteri orang, rupanya isteri sendiri

Al-kisahnya lelaki ni saja-saja mesej dengan random people. Nak pulak orang kat sana tu macam ‘pancing’ je cakap tengah bosan, so apa lagi, ulat bulu pun naik daunlah.


Tapi apa sebenarnya yang diorang bualkan sampai kantoi dengan isteri lelaki tu?


MULA-MULA TRY USHAR PEREMPUAN TU DAH KAHWIN KE BELUM…

Suami kantoi cuba mesej isteri orang, rupanya isteri sendiri

OH! SUAMI TENGAH OUTSTATION…

Suami kantoi cuba mesej isteri orang, rupanya isteri sendiri

LINE CLEAR! SO MASUK JARUMLAH…

Suami kantoi cuba mesej isteri orang, rupanya isteri sendiri

“AKU NI BINI KAU!”

Suami kantoi cuba mesej isteri orang, rupanya isteri sendiri

Amik kau! Tulah, siapa suruh gatal sangat. Kan free-free je kena panggil ‘setan’ dengan bini sendiri. KANTOI!

Sumber: Oh Bulan


No comments