Header Ads

 • Terkini

  Abang Bunuh Adik Sendiri Di Depan Ibu Yang Uzur

  RAWANG: Seorang pemandu lori maut selepas ditikam abangnya di kediamannya di Jalan Desa, Bandar Country Homes dekat sini jam 10 malam tadi.


  Abang Bunuh Adik Sendiri Di Depan Ibu Yang Uzur
  Pasukan dari Ibu Pejabat Polis Daerah Gombak yang tiba di tempat kejadian menemui mangsa dalam keadaan berlumuran darah. - Gambar Astro AWANI
  Mangsa, yang dikenali sebagai Botak ditikam dengan pisau selepas dipercayai terlibat dalam satu pertengkaran dengan abangnya.

  Kejadian itu dipercayai turut disaksikan oleh keluarga mangsa termasuk ibu mereka yang sedang uzur dan dua adik perempuan.


  Pergaduhan dua beradik berkenaan sebelum itu disedari jiran tetangga.

  Namun usaha mereka untuk meleraikan pertengkaran gagal kerana pagar rumah mangsa berkunci. Penduduk kemudian bertindak menghubungi polis.

  Pasukan dari Ibu Pejabat Polis Daerah Gombak yang tiba di tempat kejadian menemui mangsa dalam keadaan berlumuran darah.

  Pemandu lori yang dikenali dengan panggilan Botak itu dipercayai terlibat dalam satu pertengkaran sebelum bertindak membunuh adiknya. - Gambar Astro AWANI
  Mangsa bagaimanapun disahkan meninggal dunia. Polis turut menemui pisau yang digunakan suspek.
  Suspek, berusia sekitar 40 tahun bagaimanapun berjaya diberkas orang ramai dan diserahkan kepada pihak polis.

  Mayat mangsa dihantar ke Hospital Sungai Buloh untuk proses bedah siasat. - AwaniNews


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad