Header Ads

 • Terkini

  Azwan Kombos Akui Hantar Rombongan Merisik Ezzaty

  Pasangan ini agak lama senyap dari radar media hiburan walaupun pernah mencetuskan kontroversi gara gara bergaduh sehingga putus cinta hampir setahun yang lalu. Nampaknya jodoh mereka berdua masih kuat ditakdirkan.


  Azwan Kombos Akui Hantar Rombongan Merisik Ezzaty

  Menurut Azwan, beliau telah menghantar rombongan ke rumah Ezzaty untuk merisiknya sebagai tanda serius dalam perhubungan mereka.

  “Semalam (Isnin) saya bersama keluarga dari Sabah bertandang ke rumah Ezzaty untuk merisik dan Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Bagaimana pun kami hanya akan mengikat tali pertunangan sebelum upacara akad nikah nanti,” ujar Azwan Kombos.


  Meskipun begitu, kedua pasangan ini tidak mengikat tali pertunangan sehingga sebelum upacara akad nikah.

  Azwan Kombos Akui Hantar Rombongan Merisik Ezzaty


  Azwan Kombos Akui Hantar Rombongan Merisik Ezzaty

  Ini kerana atas permintaan dari pihak perempuan yang tidak mahu kisah lama berulang kembali sekiranya mereka bertunang.


  Sementara itu mengenai tarikh perkahwinan pula, menurut Azwan Kombos kedua pihak telah bersetuju untuk menetapkan tarikh perkahwinan sekitar Disember akan datang.

  “Saya berikan sebentuk cincin sebagai tanda merisik dan beberapa manisan. Majlis berjalan mengikut adat seperti ada berbalas pantun, Keluarga kami juga bersetuju untuk menetapkan tarikh perkahwinan Insya-Allah sekitar bulan Disember nanti,” tambahnya.

  Tahniah buat Azwan Kombos dan Ezzaty. Semoga dipermudahkan segala urusan!


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad