Terkini

Isu Hantaran 15k... Kali Ini Sultan Pula Campur Tangan Buat Semua TERGAMAM

Meskipun Kecoh Pengantin Bertumbuk Jadi Viral, Wanita Mengaku Keluarga Pengantin Tampil Beri Penjelasan! namun netizen masih juga tidak percaya dan menyalahkan pihak pengantin perempuan.


Isu Hantaran 15k... Kali Ini Sultan Pula Campur Tangan Buat Semua TERGAMAM

Ekoran itu, tampil ibu saudara dan kenalan rapat pengantin perempuan memberikan penjelasan menafikan laporan awal Kosmo! yang kononnya pengantin lelaki tidak bersalah.


Kes ini menjadi semakin hangat DIPERDEBAT sehingga membawa kepada campur tangan seorang Sultan!..

BACA: Ini respon wakil pengantin perempuan, kes betumbuk di masjid kerana wang hantaran tak cukup (BESERTA VIDEO)

Siapa lagi jika bukan Sultan Melaka, hanya satu-satunya 'sultan' yang sering mencetuskan kontroversi dan viral di laman sosial.

Beta kekadang tak paham spesis mak bapa tahap ifiniti bangang ni, duit hantaran tu untuk bini dia, bukan untuk family bini dia..
Dah family yang lebih dari sudu ni kenapa? Kau nak buat kenduri besar2ran lepas tu kau Pau pengantin lelaki sampai 15K..
Kalau dah miskin buat cara miskin, Buat kenduri kesyukuran pun dah ok jilakee.. tak payah nak grand² kalau anak kau sendiri tahap macam program rancangan clever girl.. dah bodo tapi nak join gak..




Nah ni Puak2 lembu bergaduh kat masjid, 15K punya pasal...
Ingat kat masjid rumah bapak kau, suka2 nak bergaduh.. Dasar lembu punya manusia..



Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments