Header Ads

 • Terkini

  Kisah Wanita Serang Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

  Menjadi viral di laman sosial baru-baru ini dengan kisah wanita yang ditinggalkan suami selama tiga bulan namun selepas itu terjadi sesuatu yang tidak dijangka apabila lelaki tersebut telah melangsungkan pernikahan dengan perempuan lain secara senyap-senyap.  Keadaan menjadi lebih kecoh apabila majlis perkahwinan mereka diserang oleh isteri pertama bernama Ayu.

  Pastinya ramai yang menonton video itu yang menjadi viral baru-baru ini. Kisah tersebut nyata mendapat perhatian ramai netizen yang turut melahirkan rasa simpati dengan nasib yang menimpa Ayu.

  Tidak kurang juga mengundang kemarahan sesetengah pihak yang meghentam tindakan lelaki itu!


  Kisah Wanita Serang Bekas Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

  Namun, nampaknya serangan terhadap si suami berkenaan kerana sikapnya itu bukanlah tamat di situ sahaja, kini isteri lelaki berkenaan yang dianggap 'perampas' oleh netizen juga turut terkena tempias.

  Terbaru seorang lelaki membuat pengakuan menerusi laman Facebook bernama Yazid Vice II dimana mendakwa dia bekas teman lelaki kepada wanita berkenaan.

  Lebih mengejutkan lelaki itu turut mendedahkan kisah hubungan mereka sebelum ini di mana katanya wanita berkenaan telah berlaku curang semasa menjalinkan hubungan dengannya.
  Status berkenaan turut mendapat perhatian Nor Idayu Zulkifli iaitu wanita yang hadir ke perkahwinan suaminya itu yang kini telah pun diceraikan.

  BACA: Video: Isteri Serang Suami Ketika Bersanding, Kantoi Kahwin Lain Secara Senyap

  Menurut Idayu, dia amat mengenali wanita berkenaan dan dengan nada yang dilihat agak sinis menyatakan rasa ingin menangis apa dengan mesej yang dibacanya itu.

  "Semoga korang berdua bahagia selamanya atas penderitaan yang korang bagi pada aku," katanya.


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad