Terkini

Lana Nodin Mengamuk Dengan Komen Anak Pertama Lahir Terlalu Awal

Lana Nodin tidak dapat menahan kemarahannya di laman sosial apabila terdapat mulut mulut jahat yang mula mempertikaikan status anak tersebut. Ini kerana ada yang mula membuat kiraan bulan kononnya Lana Nodin melahirkan anak pertamanya itu terlalu awal.



Lana yang ternyata marah terus memberi komen dan mengatakan dia tidak akan memaafkan orang yang mengata anaknya itu.


BACA: Lana Nodin sahkan sudah bersalin anak perempuan Januari lepas

Ini komennya:

Ni la manusia…bila kita dah share berita, macam2 spekulasi macam2 benda buruk akan keluar….tak boleh ke tumpang gembira utk kami sekeluarga???ini baru je dlm my insta….dlm blog, social media yg lain??…macam2 duk jaga tepi kain cari mane silap nak jadi keyboard warrior…apa motif duk kira bulan la tarikh kawin bagai apasal??so ada point korang Nak menuduh or buat citer lagi panas lagi laris gossip tu??

Just FYI pada sesiapa yg komen buruk pasal anak i bukan saje di sini malah di blog2, di social media yg lain, sy dan suami takkan maafkan anda sehingga la hujung nafas kami selagi anda tak minta maaf pada kami terang2 seperti mana anad buat keputusan nak jadi keyboard warrior sangat walaupun sebesar zarah terdetik pasal buruk anak atau maruah keluarga sy…

Before this, org mengata, mengutuk sy, sy boleh telan dan move on…but this time pasal anak sy, I WILL NO LONGER BE QUITE!!… Why can you just be happy and doa yg baik2 for us instead sibuk cari buruk org? To all bloggers, keyboard warrior also, we want to say tq for ur bad speculation and mean harm writing or comment.

Like i said, me and my husband will never forgive someone like u because ur buah mulut, fitnah yg merosakkan maruah anak tak berdosa. But to all my fans who really sincere to us, sy sekeluarga ucapkan terima kasih atas doa2 dan ucapan tahniah pada kami, insyallah bile sampai masa yg sesuai, sy dan suami akan memperkenalkan baby Gia pada semua…terima kasih dan salam semua.




Bersabarlah Lana Norin, jaga anak elok elok. Jangan hiraukan kata kata negatif itu. Jangan lupa share gambar anak ye nanti.


Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments