Header Ads

 • Terkini

  Pernikahan Jihan Muse Dengan Ungku Hariz (46 Gambar)

  Alhamdulillah! Dengan sekali lafaz... pengacara dan pelawak popular, Jihan Muse atau nama sebenarnya Nuur Jihan Musa, 33, kini sah bergelar isteri kepada pilihan hatinya Ungku Hariz Faizal Ungku Mohamed Fadli, 31 tepat jam 3.20 petang tadi.

  Pernikahan Jihan Muse Dengan Ungku Hariz

  Majlis pernikahan yang berlangsung di Laman Kayangan, Shah Alam itu dihadiri kira-kira 300 jemputan yang terdiri daripada keluarga dan kenalan rapat pengantin.

  Pasangan ini dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan, Musa Abdul Aziz, dengan disaksikan Pendaftar Kanan Perkahwinan, Cerai dan Rujuk Pejabat Agama Islam Daerah Petaling, Muhamad Sujak Muhamad Dasuki; bapa pengantin lelaki; adik-beradik dan keluarga terdekat.


  Dalam majlis tersebut, Ungku Hariz menyerahkan mas kahwin sebanyak RM300 beserta lima dulang hantaran berbalas jumlah sama daripada pihak perempuan. Bagaimanapun, pasangan pengantin memilih untuk merahsiakan jumlah wang hantaran.  Jihan dan Ungku hariz kelihatan segak dan anggun dengan menggayakan busana rekaan Rizman Ruzaini dan solekan oleh Saidatul Nisa serta Bosco Ryzal.

  Sementara itu, pasangan selebriti ini memilih tema tradisional klasik bagi majlis persandingan mereka yang akan diadakan pada 27 Mac ini di Shah Alam. Pada majlis itu, mereka akan menggayakan rekaan Man Kajang.

  Tahniah kami ucapkan dan semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan ke akhir hayat.

  Sumber: BH /myartis.com
  Foto: project2pi

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad