Top Ad unit 728 × 90

recent

Reaksi Dato' Seri Vida Apabila TMJ Beri Cenderamata Kipas Pink

Reaksi Dato' Seri Vida Apabila TMJ Belikan Cenderamata Kipas Pink | Sejak beberapa hari lalu menjadi viral di laman sosial berikutan sebuah video yang memaparkan Tengku mahkota Johor, Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim yang membeli cenderamata kepada beberapa pasukan bola sepak tanah air.


Reaksi Dato' Seri Vida Apabila TMJ Belikan Cenderamata Kipas Pink

Apa yang menarik kali ini ialah cenderamata lipas tangan berwarna pink yang dikatakan dibeli kepada pasukan tajaan Dato' Seri Vida iaitu pasukan Qu Puteh The Red Warrior yang kini sinonim dengan warna merah jambu.


Dato' Seri Vida melalui laman Instagramnya tampil memberikan reaksi terhadap video TMJ berkenaan di mana beliau mengucapkan terima kasih kepada Tungku Ismail.


Selain Pasukan QPTRW, TMJ juga membeli cenderamata kepada tiga pasukan lain iaitu seekor seladang untuk pasukan Perak, seekor gajah untuk pasukan Pahang dan seekor Kucing untuk pasukan Sarawak.Namun video berkenaan telah dipadam semula selepas beberapa jam dimuat naik ke laman Facebook.Reaksi Dato' Seri Vida Apabila TMJ Beri Cenderamata Kipas Pink Reviewed by Adam Hakimie on March 05, 2016 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by OhDunia.My © 2014 - 2015
Share by GFXFree.Net

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.