TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (8 Gambar)

Rasanya semua mesti kenal dengan pelakon berbadan sasa, Ammar Alfian ni kan? Boleh dikatakan nama si Ammar ni memang banyak kali meletop dengan segala kontroversi sepanjang dia bergelar artis.


TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

Tapi manusia berubahkan? Siapalah kita nak hukum atau cop kan seseorang tu hanya kerana kesilapan yang dilakukan. Yela, cuba tengok balik diri sendiri tu sebelum nak hukum orang lain? Kita ni siapa nak buat kerja Tuhan kan?


Baru-baru ni, Ammar ada kongsikan beberapa gambar pernikahan beliau dengan wanita pilihan hatinya. Alahai comelnya isteri Ammar ni! Ala-ala orang Arab gitu! Hmm angin tak ada, ribut tak ada tahu-tahu je Ammar dah jadi suami orang.

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

Menerusi laporan dalam satu ruang di akhbar tempatan, Ammar ada memberitahu bahawa dia memang sengaja nak mendiamkan diri tentang pernikahannya sebab dia rasa diri dia bukan lagi seorang selebriti dan Ammar juga taknak lagi dikaitkan dengan dunia seni.

Wah! Baguslah kalau itu keputusan Ammar! Yela, Ammar pun dah jadi suami orang kan so mungkin bila dia dah tak ada lagi dalam dunia seni, dia akan jadi seorang suami yang bertanggungjawab dan berubah demi kebaikan isteri dan keluarga.

Tahniah Ammar!

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)


TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

TAHNIAH! Ammar Alfian Selamat Bergelar Suami (Gambar)

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments