Terkini


Ucapan Hari Jadi Jejai Untuk Fasha Sandha Yang Cukup Bermakna

Okay nak dijadikan cerita 28 Mac yang lepas merupakan ulang tahun Fasha Sandha yang ke 32 tahun. Nampak muda je kan Fasha ni. Dari raut wajah Fasha, boleh nampak yang dia sekarang tengah melawan untuk terus kuat dan bangkit untuk teruskan hidupnya apabila dia dan Jejai disahkan bercerai.


Ucapan Hari Jadi Jejai Untuk Fasha Sandha Yang Cukup Bermakna

Tapi bila borak soal perasaan ni kita tak boleh nak jangka juga sebab manalah tahu luaran je Fasha nampak okay tapi dalaman dia?? Haa tak ada siapa yang tahu.


Disebabkan ulang tahun Fasha yang ke 32 tahun baru-baru ni, bekas suaminya telah memuat naik gambar Fasha di Instagram nya sendiri dengan kapsyen yang sangat simple tapi cukup bermakna.

“Happy birthday Ibu, many happy returns. From Daddy, Rayfal dan Jemyma.”

Rata-rata pengikut meninggalkan komen yang sangat positif untuk kedua-duanya sekali. Ada yang mendoakan agar mereka rujuk semula demi kebahagian anak-anak.





Apa-apa pun kita sentiasa mendoakan agar Fasha dan Jejai sentiasa berbaik walaupun sudah tidak menjadi suami isteri. SELAMAT HARI JADI FASHA!


Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments