Header Ads

 • Terkini

  VIDEO: Bonceng Tanpa Helmet, Netizen Minta Polis Saman YB Wanita

  TINDAKAN bekas Ketua Puteri Umno Malaysia, Datuk Noraini Ahmad menunggang motosikal berkuasa tinggi di kawasan Parlimen, Kuala Lumpur telah menarik minat hadirin yang berada di sekitar dan pandangan berbeza di media sosial.  Video yang dimuatnaik dalam portal SuaraTv berkenaan turut dikongsikan di laman Facebook.

  Namun, tindakan tersebut telah membawa kepada kritikan netizen khususnya dalam Facebook yang menganggap perbuatan dan istilah ‘Minah Rempit’ kepada Ahli Parlimen Parit Sulong berkenaan sebagai tidak sesuai.


  Walaupun perkataan ‘minah rempit’ itu tidak bermaksud negatif terhadap Noraini, tetapi gara-gara terlalu memandang dari sudut negatif dalam kebanyakan perkara, netizen telah melihat ia suatu yang serong.

  Malah, ada juga dalam kalangan netizen yang meminta pihak Polis menyiasat dan mengambil tindakan keatas Noraini kerana menunggang motosikal tanpa memakai helmet dan menyemak sama ada beliau memiliki lesen ataupun tidak.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami →  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad