Header Ads

 • Terkini

  Ini PUNCANYA, Sembang Janna Nick, Ruhainies Yang Timbulkan Pertelingkahan Tersebar

  Pertelingkahan antara dua pelakon baru Ruhainies dan Janna Nick masih lagi mendapat perhatian ramai. Menerusi rancangan Meletop lepas Ruhainies telah dijemput bagi menjawab isu beliau bersama Janna.


  Ini PUNCANYA, Sembang Janna Nick, Ruhainies Yang Timbulkan Pertelingkahan Tersebar

  Walaupun Janna tidak dapat hadir pada program berkenaan, beliau berulang kali memohon maaf kepada Ruhainies melalui video temuramah yang dirakam pihak Meletop.

  Ruhainies mengakui beliau sebenarnya sudah lama memaafkan Janna dan berharap isu ini telah selesai. Namun, ada sesetengah netizen mempertikaikan ketulusan hati Ruhainies dalam kenyataan maafnya itu.

  Janna Nick, Ruhainies

  Untuk pengetahuan anda, Janna sebelum ini telah menghubungi Ruhainies melalui WhatsApp untuk menyelesaikan isu mereka secara baik dan pada masa yang sama memohon maaf kepada Ruhanies.

  BACA: BIKIN PANAS!.. Janna Nick Bidas Tuduhan 'Mengarut' Ruhainies Yang Dianggap Makin Melampau


  Malangnya Ruhainies tidak membalas mesej yang dikirim oleh Janna dan tidak mengatakan beliau sudah memaafkan heroin Suami Tanpa Cinta itu.

  Berikut antara mesej yang dikirim oleh Janna kepada Ruhainies :-  Hmmmphh, harapnya kes ini sudah betul-betul selesai dan masing-masing sudah boleh move on . Bak kata orang, industri hiburan Malaysia ini kecil, tidak elok kalau bersengketa lama-lama.

  Video: Ruhainies Perjelaskan Isu Persengketaan Dengan Janna dalam Meletop  Lagipun Ruhainies dan Janna baru sahaja ingin mengukuhkan nama mereka dalam industri hiburan tempatan.

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad