Header Ads

 • Terkini

  Mesra Dengan Uqasha Senrose, Tunang Hafidz Roshdi Cemburu

  Nama Hafidz Roshdi sebagai pelakon baru sebelum ini dikecam teruk kerana sikap lewat dan tidak menghormati waktu ketika penggambaran drama mahu pun sesi fotografi.


  Mesra Dengan Uqasha Senrose, Tunang Hafidz Roshdi Cemburu

  Menafikan perkara tersebut, Hafidz baru-baru ini melalui BH Online turut berkongsi bahawa tunangnya mengakui cemburu melihatkan kemesraannya bersama Uqasha Senrose.

  BACA: Biodata Hafidz Roshdi Hero Drama 'TUNDUKKAN PLAYBOY ITU' Yang Ramai Tidak Tahu!

  “Tunang pernah meluahkan perasaan cemburu apabila saya sering memuat naik gambar bersama Uqasha di laman sosial, begitu juga sebaliknya. Mungkin pada permulaan, tunang tidak memahami kerana apa yang kami lakukan itu sekadar mempromosikan drama yang sedang ditayangkan”

  Mesra Dengan Uqasha Senrose, Tunang Hafidz Roshdi Cemburu

  “Dalam hal ini, saya perlu bertindak pantas dengan menjelaskan secara terperinci alasan saya berbuat demikian supaya tidak timbul salah faham. Lumrah jika beliau menyimpan perasaan cemburu kerana itu bermakna dirinya menyayangi saya”


  “Alhamdulillah kerana tunang saya tidak cepat melatah,” jelasnya. Bagaimanapun Hafidz enggan bercerita lanjut mengenai tunangnya itu yang kini masih lagi meneruskan pengajian di peringkat ijazah.
  ------------
  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad