Header Ads

 • Terkini

  Lelaki Dikelar Saat Isterinya Bertarung Nyawa Bersalin Di Hospital

  Mayat seorang lelaki dengan tangan di ikat dan kesan kelar dileher di temui dikebun sawit Yong peng di sini Kira kira jam 6.30 petang semalam.


  Rupanya Ini Punca SEBENAR Pekerja ATM Dikelar Saat Isterinya Bertarung Nyawa Bersalin Di Hospital

  Mayat berkenan dipercayai adalah mangsa culik yang berlaku dua hari lepas yakni Bernama Norazee Bin Abdulrahman 33 tahun seorang pekerja ATM yang di culik beberapa individu yang menaiki van putih di depan rumahnya kampung minyak beku Batu pahat johor dalam kejadian tengah hari dua hari lepas.

  Mangsa juga merupakan seorang ayah dan juga memiliki isteri yang sarat mengandung anak kedua mereka yang hanya menghitung hari untuk bersalin.


  Sumber berkata untuk maklumat terkini mengenai kes culik pekerja ATM tersebut, mangsa telah ditemui di kebun sawit yong peng petang semalam dengan keadaan tangan terikat dan luka dibahagian leher dipercayai dikelar dan meninggal dunia di tempat kejadian.


  Apabila di tanya tentang keadaan isteri mangsa yang di kabarkan sebelum ini sarat mengandung juga Dilihat giat melakukan pencarian di beberapa kawasan selain dari cuba bertanyakan beberapa orang sebelumnya.

  Beliau berkata “Mayat mangsa Norazee Bin Abdulrahman ketika itu berada di bilik mayat hospital Batu Pahat dimana isterinya pada masa yang sama berada di sana untuk bersalin katanya.


  Sebelumnya dalam kejadian yang berlaku tengah hari dua hari lepas menurut maklumat awal lokasi terakhir mangsa berada di hadapan rumahnya kampung minyak beku, seorang saksi melihat Ada satu pergelutan berlaku sebelum mangsa di paksa masuk kedalam van putih dan terus dilarikan.

  Ketua Polis Daerah Batu Pahat Asisten Komisioner Din Ahmad berkata, mayat lelaki berusia 33 tahun itu ditemui oleh orang awam.

  BACA: Lelaki Ditemui Mati Dijerut Tangan Diikat

  Pihak polis masih menyiasat motif pembunuhan dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan” katanya

  Gambar bekas pergelutan di depan rumah mangsa.  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad