Header Ads

  • Terkini

    Sangkal Digelar 'Mak Nyah', Nur Sajat Dedah KISAH SEBENAR Tentang Dirinya Yang Pasti Ramai Tidak Tahu!

    Masih ingatkan anda dengan seorang 'Mak Nyah' yang telah mengambil keputusan untuk berhijab selepas terlibat dalam kemalangan jalan raya?? Beliau yang dikenali Nur Sajat telah mendapat perhatian orang ramai suatu ketika dulu.


    Nur Sajat

    Namun, perubahan beliau tidak lama apabila dia kini kembali seksi. Beliau yang dilahirkan pada tahun 1985 di sebuah hospital di Perak telah mengejutkan kakitangan hospital dan terutama kedua-dua ibu bapanya kerana beliau dilahirkan khunsa atau mempunyai dua jantina.

    Nur Sajat dibesarkan dengan cara seorang lelaki oleh ibu bapanya, tetapi malangnya dia lebih menyukai kerja-kerja seorang perempuan. Pada fikirannya itu hanyalah perkara normal sehinggalah perkara ini terjadi.

    Nur Sajat

    "Mak sajat pernah cakap kat sajat, masa sajat bayi, air susu tetek mak terjatuh kat kemaluan sajat, bila mak sedar, cepat2 mak lap. ORANG ORANG TUA PERNAH CAKAP, kalau air susu ibu jatuh kat kemaluan anak,nanti nafsu batin nya akan lemah.


    "Nak buat macam mana,mungkin ini semua dah tertulis tentang kehidupan ku. Time tu ayah dan mak cuba membesarkan ku dengan didikan cara anak lelaki,tapi time tu aku kecil,aku memang tak suka buat benda2 berat,aku lebih gemar membuat kerja kerja seperti wanita.

    "Suka kemas rumah,tolong mak memasak didapur,suka main main pondok2.

    BACA JUGA: Safiey Ilias Cerita Bagaimana Dia Ingin Berubah Jadi ‘Mak Nyah’

    Tapi time tu aku ingat benda ini semua nampak normal. Masa aku nak masuk sekolah tadika,aku takut nak masuk kelas,fikirkan macam mana dengan keadaan ku,yang tak normal. Paling aku risau,nak masuk tandas,aku tak nak kawan2 aku tahu aku ini ada 2 kemaluan. Nanti orang kata aku cacat.

    Nur Sajat

    "Sampai aku sanggup tahan kecing aku dari pagi sampai tengahari tau..biar lah aku melepas kat rumah. Sampai lah satu tahap, aku kena batu karang dan kencing berdarah apa usia 6thn.

    "Kerana kerap tahan kencing. Kehidupan sebagai KHUNSA ini berbeza dengan orang normal. Saya akan kongsi lagi cerita saya pada anda... CERITA TENTANG NUR SAJAT RAHSIA KELUARGA SAYA SELAMA INI. Saya simpan selama 31thn. Cukup- cukup lah anda diluar sana menghentam saya.




    Namun, posting beliau di laman Instagram miliknya itu mendapat pelbagai reaksi dari netizen. Ada yang komen negatif dan juga positif.

    BACA: Kisah Jutawan Komestik Terkenal Safiey Ilias Kini Peroleh Hidayah, Kembali Menjadi Lelaki Sejati

    Apapun, kalau benar apa yang diperkatakan itu, sudah-sudahlah memandang serong kepada beliau. Beliau juga manusia biasa yang sentiasa melakukan kesalahan. Fikir yang baik-baik aje.
    ------------
    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad