Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tapi Lihatlah Pada Gambar Seterusnya...

Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tapi Lihatlah Pada Gambar Seterusnya... Gambar selfie pasangan ini, yang pada mulanya nampak seperti sekeping foto selfie biasa telah mengejutkan orang ramai dan menjadi bualan hangat di Internet sejak beberapa hari lepas.


Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tapi Lihatlah Pada Gambar Seterusnya...

Lihatlah.. ada benda aneh di belakang mereka yang sedang mengintai di cermin!


Sekali pandang memang tak perasan. Tapi bila tengok betul-betul, sebenarnya ada satu kejadian paranormal berlaku dalam gambar ini di mana pantulan wanita tersebut sedang menghadap ke arah yang salah.


Lebih menyeramkan, pantulan itu turut memandang kamera sambil mengukir senyuman!

Dan bila diperhatikan dengan lebih dekat, pantulan itu seakan-akan menjelmakan wajah orang lain yang tidak sama dengan wanita di hadapan. Seram!
Sejak dari itu, ramai yang berasa takut selepas melihat gambar tersebut. Ada yang sampai tak boleh tidur.

Ada siapa2 yang nak selfie dengan cermin lagi lepas ni?

Nak tengok macam mana selfie rupa pertama sekali di dunia? BACA DI SINI: Gambar Selfie Pertama Dirakam Di dunia Dipercayai Diambil Pada Tahun 1909

1 comment

Halim said...

Assalamualaikum....

Makhluk halus atau syaitan, iblis dan sekutunya wujud dalam dua keadaan iaitu secara fizikal (yang boleh kelihatan dengan pandangan mata zahir) dan secara ghaib (yang tidak mampu dilihat oleh pandangan mata zahir tetapi kadang kala boleh dirasai kehadirannya dengan deria rasa ke enam atau gerak hati).

Yang mustahak kita sentiasa beramal ibadah dan berdoa agar sentiasa dilindungi Allah SWT dari sebarang bentuk gangguan.