“Untuk Pengetahuan Korang, Lelaki Yang Meraba Aku Ni....”

Amboi! Amboi! ‘Sedapnya’ lelaki tu meraba perempuan tu yer, meraba sakan tu dapat ‘emas’ ke kat dalam tu??  Berani betul minah yang dikenali Shahsa Sempoi melalui nama Facebooknya tu, memuat naik gambar tak senonoh macam tu untuk tatapan umum yer?? Tak malu ke tunjuk kat orang??



Selepas gambar tu telah tersebar di laman sosial, apalagi penuh lah komen-komen negatif dan kritikan terhadap minah Shahsa tu.. Bila orang ramai dok hentam dia, Shahsa tu sendiri tampil memberi komen mengatakan si lelaki yang meraba dia tu adalah suaminya..

Ohhh, si suami rupanya tapi yang menjadi persoalannya tu, perlu ke dia muat naik gambar tak senonoh macam tu untuk tatapan umum??

Kalau betul dorang dah kahwin dan dah halal nak buat apa pun, tapi itu tak bermakna dorang boleh memuat naik gambar tak senonoh macam tu sesuka hati jer!..


Kalau dorang tak nak dihentam netizen, tak perlu lah nak buat orang lain salah faham dan membuka aib diri sendiri! Itu pun tak boleh fikir ke??


Lagi satu, minah tu muat naik gambar tu dah dapat berapa ribu ‘like’ untuk gambar tu yer?? 5000 ribu ‘like’ atau lebih dari tu kalau tak silap Miss?? Lepas tu dosa tu akan ditanggung siapa pulak, bukan ke si suami juga akan menanggung?? Betul tak??


Itu lah perempuan sekarang ni, muat naik gambar tak fikir dulu kesan yang akan mendatang.. Dorang fikir kalau dah kahwin boleh memuat naik gambar macam tu sesuka hati jer ke??

BACA JUGA: Gadis Bertudung Ajak Teman Lelaki Berzina Di Rumah!!..

Kalau nak melakukan aksi ‘panas’ macam tu sekali pun, antara dorang dengan pasangan sudah lah.. Tak payah lah nak beritahu satu dunia apa yang dorang lakukan, orang lain pun tak ingin lah nak tahu! – MasyaAllah..
------------
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:


No comments