Header Ads

 • Terkini

  Saharul Ridzwan Bakal Nikah, Ini Respon Janna Nick!!..

  Berita mengenai perkahwinan pelakon terkenal Saharul Ridzwan dan pasangannya sememangnya mendapat perhatian ramai daripada netizen. Walau bagaimanapun, lokasi dan tarikh masih menjadi tanda tanya buat semua orang yang menantikan detik bahagia itu.


  Bakal Nikah, Janna Nick Ucap Tahniah Kepada Saharul Ridzuan

  Sebagai rakan artis yang rapat dengan Saharul, Janna Nick ketika dihubungi MH Online bagi mendapatkan tarikh dan lokasi, Janna sempat memberikan ucapan mengenai perkahwinan pasangan itu yang bakal berlangsung selepas Hari Raya Aidilfitri nanti.

  “Saya nak ucapkan tahniah dan semoga kekal smpai syurga. Sentiasa jadi rakan yang baik, pelakon yang memberi walaupun akan bergelar seorang Suami. Seorang perancang yang baik untuk masa depan sendiri insya-Allah, juga perancang yang baik sebagai seorang ketua keluarga nanti.

  “Harap tabah dengan segala dugaan dalam mendirikan rumah tangga dan semoga dapat zuriat yang sempurna sifat dan comel,” ucapnya teruja.


  Sementara itu, mengulas lanjut mengenai lokasi dan tarikh perkahwinan, Janna memberitahu dia juga masih belum dapat kepastian lagi daripada Saharul.

  “Itu kena tanya tuan badan sendiri, sebab saya pun tak tahu, lagipun masa masih lama lagikan,” ujarnya.
  Sumber: MH Online

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:


  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad