Terkini

Jawapan Sinis Neelofa: Pakai Baju Nipis Nampak Bra Pink

Semalam, kecoh di laman sosial tentang baju Neelofa yang dikatakan agak jarang sehingga menampakkan bra pink ketika berada di luar negara.


Jawapan Sinis Neelofa: Pakai Baju Nipis Nampak Bra Pink

Lihat gambar dan baca kisahnya itu DI SINI. (Neelofa DiKritik Pakai Baju Jarang, Sampai Nampak Bra Pink?..)

Hari ini, Neelofa tampil memberi kenyataan tentang perkara berkenaan. Jom baca komen dari Neelofa:


"Nak tirulah macam wak doyok cakap "aku yang pakai kau yang panas/kecoh"

"Kalau dah pakai 2 lapis inner pun kata jarang jugak, rasanya Lofa tak mampu nak pakai 10 lapis inner kot."

"Cuaca di Istanbul ni agak sejuk so memang kena pakai at least 2 lapis kalau tak kulit kering ye sayangku"
Jawapan Sinis Neelofa: Pakai Baju Nipis Nampak Bra Pink

Sumber: IG Neelofa

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments