Suami Dedah Seorang Polis Cuba Ajak Isterinya Buat ‘Projek’

Perbualan seorang lelaki yang dipercayai anggota polis, cuba menganggu isteri orang, tersebar di media sosial sejak 27 Mei lalu. Gambar-gambar tersebut dimuat naik oleh suami kepada wanita berkenaan, yang juga menuntut anggota terbabit dikenakan tindakan tegas.

Perbualan seorang lelaki yang dipercayai anggota polis, cuba menganggu isteri orang, tersebar di media sosial sejak 27 Mei lalu. Gambar-gambar tersebut dimuat naik oleh suami kepada wanita berkenaan, yang juga menuntut anggota terbabit dikenakan tindakan tegas.


Suami Dedah Seorang Polis Cuba Ajak Isterinya Buat ‘Projek’

“Dasar pengamput. Dari mula sampai habis, chat dengan dia. Kau tak tahu dia (isteri) dah bersuami? Tetapi masih juga bertanya, ‘suami you tak marah ke?’.

“Bodoh betul. Kau fikir isteri aku senang macam itu saja kau nak ajak buat ‘projek’? Siapa yang kenal lelaki ini, baik berjaga-jaga. Nama saja polis, tetapi kacau isteri orang. Muka pun macam kaki seks. Ada hati nak kebas isteri orang. Salah orang kau nak cuba. Ini buktinya dan kita jumpa di balai polis,” katanya.

Seorang netizen berkongsikan gambar-gambar viral itu pula berkata sebaliknya.













“Janganlah sengaja nak membuka aib orang. Kalau tahu diri itu sudah berkahwin, sudah bersuami, tak perlulah layan chat lelaki itu dari awal. Semakin dilayan, semakin panjanglah chat dan menjadi semakin menjadi-jadi. Lepas itu, mulalah mengenja (mengatal) dikata gagal. Oh, people nowdays.” kata Patricia Beji.

Namun netizen yang lain mengkritik kenyataan wanita itu, dan menganggap dia tidak membaca keseluruhan gambar bukti yang dikongsikan.
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

COMMENTS

Name

aidilfitri,19,akhir zaman,40,akhirat,9,Al-Quran,27,arbain nawawi,5,artis,1218,aurat,34,Bacaan Doa,4,blogging,13,bulan islam,6,dajjal,22,darah wanita,3,download,6,Drama,16,ebola,7,English,21,filem,23,fiqh,27,freemasonary,6,global,1337,hidayah,45,hijrah,3,illuminati,11,imam mahdi,7,informasi,2307,inspirasi,56,isu semasa,854,jenayah,747,kebangkitan,5,Kebesaran Allah,111,kematian,16,khilafah,10,khusnul khotimah,16,kisah al-quran,16,Kisah Nabi,31,Kisah Teladan,226,konspirasi,49,Krisis Mesir,26,lahad datu,74,masjid,16,MH17,177,MH370,385,motivasi,14,muharram,3,munakahat,5,Nabi Ibrahim,3,Nabi Musa,7,Nabi Sulaiman,6,NSFW,139,paranomal,70,pelajaran,124,Pelik,217,pluralisme,2,PMR,20,PT3,64,putera bani tamin,2,QZ8501,53,ragam,1457,ramadhan,49,Rasulullah,22,raya,3,satanisme,8,sejarah,52,sekularisme,3,SJ Agama,13,solat,17,solat sunat,6,songsang,28,SPM,9,su'ul khotimah,15,sukan,129,syiah,19,tauhid,4,tazkirah,83,tokoh ilmuwan,15,tokoh muslim,21,UAI,14,ulama' nusantara,7,video,248,wanita,36,widget,7,Wordless-Wednesday,7,worldcup,54,yahudi,51,
ltr
item
OhDunia.My: Suami Dedah Seorang Polis Cuba Ajak Isterinya Buat ‘Projek’
Suami Dedah Seorang Polis Cuba Ajak Isterinya Buat ‘Projek’
Perbualan seorang lelaki yang dipercayai anggota polis, cuba menganggu isteri orang, tersebar di media sosial sejak 27 Mei lalu. Gambar-gambar tersebut dimuat naik oleh suami kepada wanita berkenaan, yang juga menuntut anggota terbabit dikenakan tindakan tegas.
https://3.bp.blogspot.com/-abGvcA7APAg/V0rT61A_c9I/AAAAAAAA7KM/-ebm0WrpQPgx_5hr-TSxWngH8zpFsxengCLcB/s1600/polis-buat-projek.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-abGvcA7APAg/V0rT61A_c9I/AAAAAAAA7KM/-ebm0WrpQPgx_5hr-TSxWngH8zpFsxengCLcB/s72-c/polis-buat-projek.jpg
OhDunia.My
http://www.ohdunia.my/2016/05/suami-dedah-seorang-polis-cuba-ajak.html
http://www.ohdunia.my/
http://www.ohdunia.my/
http://www.ohdunia.my/2016/05/suami-dedah-seorang-polis-cuba-ajak.html
true
2744712085685001279
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy